Hízókúra étrend! Valaki tud segíteni?
hízókúrára szeretnék egy étrendet kérni valakitől. keresgéltem GOOGLE-n!!!! meg ittis de nem igazán találtam egy normálisat ahol levan írva minden. nem úgy gondolom hogy oda van írva h:
egyél +500 kalóriát vagy hogy sok fehérjedús ételt. mert ezek igazán nem mutatnak utat. szal ha valaki tudna írni egyet azt nagyon megköszönném. :) lehetőleg tapasztalt de ha nem tapasztalt az se baj csak kéne már egy pár kiló. :S
köszi előre is.
retard.áltak kíméljenek.
reggeli: 2 szelet fehér kenyér(paraszt) vajasan 3főtt tojás retek, tej vagy kakaó
tízórai: müzli 2banán
ebéd: steak vagy vmi vörös hús, köretnek petrezselymes krumpli
uzsonna: 1 puding vagy ehetsz nutellás kenyeret is ha akarsz
vacsi: mindig legyen könnyű h tudj aludni gyümölcssaláta vagy bármi saláta
reggeli: tejbegríz
tízórai: 2 szelet magvas kenyér vajasan. sonka, füstölt sajt, paradicsom, paprika
ebéd: brokkolikrémleves sajttal, mandulával és pirítóssal, 3 muffin
uzsonna: 1 muffin és 3gombóc fagyi
vacsi: 1 muffin és 2 joghurt
20:30
Ha azt eszi akkor max 1hájas állat lesz :D
Gondolom kevés vagy 60kg alatti úgyhogy én ezeket ajánlanám.
Ha mellettük csinálsz rendesen súlyzós edzést akkor havi 1kg izom jön föl kb +1kevés zsír. Kevésnek tűnik de 3kg izom szebb mint 10kg zsír.
mindennap 1 csomag-100g-natur mogyoró
sok sok gyümölcs-banán, aszalt gyümölcs, hüvelyes-lencse, bab, rizs, krumpli, zöldségek, hús, hal, tojás, máj, zab, tej, joghurt, túró, sajtok, méz, házi lekvár, rozskenyér,
Hallgass #7-esre meg az utolsóra (de legyen rendes étrended összeállítva).
Amit a többiek összeírtak neked, attól maximum zsírdisznó leszel vagy kórosan sovány.
Nutellás kenyér... beszarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!