Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízókúra étrend! Valaki tud...

Hízókúra étrend! Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

hízókúrára szeretnék egy étrendet kérni valakitől. keresgéltem GOOGLE-n!!!! meg ittis de nem igazán találtam egy normálisat ahol levan írva minden. nem úgy gondolom hogy oda van írva h:

egyél +500 kalóriát vagy hogy sok fehérjedús ételt. mert ezek igazán nem mutatnak utat. szal ha valaki tudna írni egyet azt nagyon megköszönném. :) lehetőleg tapasztalt de ha nem tapasztalt az se baj csak kéne már egy pár kiló. :S

köszi előre is.

retard.áltak kíméljenek.

2012. júl. 9. 19:02
1 2
 11/13 poiu ***** válasza:
Ha erősödni akarnál, érteném. Hogy hízni akarsz, nem értem. Senkinek sem kell "hízni" - a gyógyulófélben lévő anorexiásnak sem. Neki is csak egy normális - nem hízlaló - étrendet kell követni. Szóval?
2012. aug. 26. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz... En anorexias voltam meg most is epp korhazbol irok es napi 3x adnak lekvaros zsomlet 2x tapszert es a benti ebed ami mind rantott zoldseg vagy nagy ritkan habart fozelek...semmi feherjet nem adnak es nem valthatok ki semmit a sajatomra mert h gyorsfelszivodasu lekvar es kizarolag feher kenyer zsomle!!!! Igen el tudjatok kepzelni milyen krvajo itt lenni...:( jah es mindemellett semmit nem hiztam vissza az elmult 3 het alatt kilokban csak es kizarolag teltebb lettem hogy az eddigi kizarolagos feherjefogyasztasomrol csak zsir es szenhidrat fogyasztasara kenyszeritenek...
2012. aug. 26. 18:39
 13/13 Smartguy86 ***** válasza:

Utolsó: Ez nem azért van így, mert így kell lennie. Hanem azért, mert az egészségügyben szarnak az egészségre. A gyógyszerek mennek minden mennyiségben - orvoslátogatókat ki kell szolgálni, a többi meg ejtve van... had hulljon a férgese.

Ha valóban anorexia a problémád, akkor inkább szabadulj ki a kórházból, járj pszichológushoz és tanulj meg egészségesen élni. A táplálkozásról megtalálsz mindent itt:

[link]

Az önképedet rendbe kell tenni, az legyen a pszichodoki feladata. De neked meg észnél kell lenned és felfogni, hogy nem a mérleg mutatja meg, ki szép és ki nem...

2012. aug. 28. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!