Ez most valami kamukérdés vagy elírtad a számokat?
2012. aug. 17. 11:55
2/17 Robi.88. válasza:
Hát igen vannak ilyen nehézségek!!! Sztem csak kezdj el mekibe jarni mindennap:D
2012. aug. 17. 11:56
3/17 anonim válasza:
Ha elírtad,és az egyes véletlenül került oda,akkor ez ideális.Szerintem nem kell híznod.Ha olyan az anyagcseréd,egyébként se nagyon menne.Ez nem kóros.
2012. aug. 17. 11:57
4/17 A kérdező kommentje:
jajj. most nézem.. tényleg elirtam.. ne haradugjatok..:D Tehát 45 kiló vagyok.:D ..
Nos.. megnéztem a neten az ideális testsúlyomat.. és azt irják hogy 50-nek kéne lenni ..és annyit irnak rám, hgy alultáplált.. szal.:S
2012. aug. 17. 12:14
5/17 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?hány éves?
Én 16évesen kezdtem el hízni,addig énis nagyon sovány voltam meg kicsi is.Amúgy én még a mai napig hízókurázok,bár nem tehetem meg mindig,hogy annyit egyek,de sok kenyeret eszem,tésztát,húst,egy héten egyszer megeszek 2pizzát alvás előtt.Volt régen,hogy mindennap minden este szalonnát ettem,de az sem segitett sokat,igazából ilyen az alkatunk,nehezen tudunk hízni,de lehetséges.Ha még 16körül vagy akkor még hízhatsz és nőhetsz is
2012. aug. 17. 12:23
6/17 anonim válasza:
Ha most is meg vagy elégedve a testeddel, akkor ne szedj fel felesleges kilókat, mert azaz 5 kiló nem biztos, hogy jól mutatna. Esetleg ha nem zsírt szednél fel, hanem izmot, az úgy már jobb lenne :D
2012. aug. 17. 12:24
7/17 anonim válasza:
A BMI szerint ez még nem az.Szerintem inkább táplálkozz egészségesen,mintsem mindenféle szemetet megeszel,amitől hízhatsz(ami egyáltalán nem garantált).Egészségesebb maradsz soványan,mintha minden nap zsíros,magas szénhidrát tartalmú ételekkel tömöd magad.Egyébként mennyi idős vagy? Mert az sem mindegy.Ha fiatal,akkor változhat még a súlyod.
2012. aug. 17. 12:25
8/17 A kérdező kommentje:
16 vagyok és lány. jobban mondva, 2 hónap múla leszek 16 .. és nem vagyok megelégedve a testalkatommal.. úgy gondolom hog túl sovány vagyok..
2012. aug. 17. 12:30
9/17 anonim válasza:
Ha hízni akarsz, sportolj, mozogj. Sokan élnek tévhitben, hogy ettől csak fogyni lehet. A mozgás kimeríti az izmaidat, fokozza az anyagcserét, "éhessé teszi a tested". Szánj rá időt, a kalóriatöbbletet ki fogod adni a WC-n, ha nincs rá szüksége a szervezetednek.
2012. aug. 17. 12:55
10/17 A kérdező kommentje:
Értem. Szoktam futni.. bár, ritkán.. de rendszerezni kéne.. leaglább heti 1x. csak, most hogy jön a rossz idő.. nem igazán van kedvem.:D:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!