Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A pontdiéta jó ötlet?

A pontdiéta jó ötlet?

Figyelt kérdés

Rendszeresen mozgok, főleg capoiera-aerobicot (napi 1x vagy 2x) és szobabiciklizek (heti 3-4 alkalommal), de emellett eddig csak figyeltem az étkezésre (reggelire teljes kiőrlésű kenyeret ettem sonkával, ebédre csirkemellet rizzsel, vacsorára szigorúan 6 előtt pedig krémtúrót vagy pirítóst), de mostmár szeretnék valami diétát próbálni, csak amik az ilyen előre megszabottakban vannak, azokat nem áll módomban elkészíteni, és nem is szeretem a nagyját.

A pontdiétáról olvastam, és azt írják, hogy napi 20 pontot kell bevinni, 3 pontos reggeli, 5 pontos ebéd, 8 pontos vacsora, uzsonna, tízórai 2-2 pont. Szerintetek, ha nem a mintaétrendet csinálom végig, de ugyanígy betartom ezeket a pontokat, akkor ugyanolyan hatásos lesz a fogyókúra?

#pontdéta
2012. aug. 17. 08:37
 1/2 anonim ***** válasza:
A pont mit jelent? Nekem gyanús, hogy este annyi, mint egész nap összesen.
2012. aug. 17. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Aha és nem mondta még senki hogy a 6 után nem evés hülyeség?És hogy egyél napi 6-8 szor?Valamint a minden napos edzéstől pihenő napok nélkül túledzett leszel, és nem fog menni?Valamint nem írtad hány kg vagy, mennyi grammra a kaja amit eszel, so így kicsit nehéz megmondani.Az ilyen divatdiéták pedig 99,9%ban agyatlan baromságok, amiket egy dagadt szűz nő írogat, amit itthon megengednek maguknak az ilyen írásokkal kapcsolatban az felháborító, Kínában ezért munkatábor jár.A legfontosabb pedig adj magadnak 12 hetet, mérd a kaját, egyél sokszor, mozogj, pihenj eleget, vigyél be zsírt is valamint vitamint(ezek abszolút hiányoznak az étrendedből pedig mind a 2 igen csak fontos)
2012. aug. 17. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!