Valami ötlet mozgásra, ha nincs sok időm? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit fogyni. Kevesebbet eszem, mint eddig, de a szabadidőm nem sok, így a mozgásra alig jut idő. :| Most még nyáron van egy kis időm, de ha elkezdődik a suli, akkor egyáltalán nem lesz.. 165 cm és 55 kg vagyok. (lány) Csak pár kilóról lenne szó. Valami ötlet mozgásra, ami nem túl időigényes, de hasznos?2012. júl. 19. 17:46
1/6 anonim válasza:
Rubint Réka Öt perces videói. Fent van a youtube-on. :) Szerintem jó, de ez nem azt jelenti, hogy a legkönnyebb.
Illetve azt ajánlom, hogy ahova tudsz gyalog menj, vagy bringával. Mozgólépcső/lift helyett válaszd a lépcsőt.
Esetleg, ha van szobabringád, akkor tekerhetsz azon este egy picit.
Hajrá! Jó mozgást :))
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. júl. 19. 19:20
3/6 anonim válasza:
bodyrock.tv
10-20 perc egy torna általában, de szerintem többet ér Rékáéknál.
4/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom :) köszönöm!
2012. júl. 19. 21:27
5/6 anonim válasza:
Szerintem egy félórára simán eltudsz menni biciklizni vagy futni. Fél óra nem sok, de annyi idő alatt beindul a zsírégetés.
6/6 A kérdező kommentje:
Próbálok rá időt szánni.
Köszönöm a tippet :)
2012. júl. 22. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!