Ha sokat, tényleg sokat ettem reggelire, akkor a nap folyamán ez igy jó ötlet?
1. válaszoló, köszönöm, ez megnyugtatott :)
2.: még leírni is szégyellem, csak néha rám jön az ehetnék, pedig egyébként az egészséges életmódra törekszem. Nos akkor: megittam a szokásos tejeskávémat, amibe kiflit mártogattam, ezen nem volt semmi, nem volt megkenve sem. Aztán rájöttem, hogy még mindig éhes vagyok, szóval még egy ilyen kifli, csak az már megvajazva, mellé 3 pirítós + 1 nem pirított toast kenyér, szintén vajjal megkenve...:/ Tudom, hogy nem kellett volna ennyit...
Nem tudom, lehet, hogy van valami baj velem, csak tudod nagy a nyomás, minél tökéletesebb akarok lenni, mert egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal, és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen ezen a világon, de én így kompenzálom. Ha ez nem a jó út, és valószínűleg nem az, akkor kérlek segíts nekem...
Számomra azért tűnt soknak, mert egymás után ettem, úgy éreztem nem kellett volna, hiszen mégiscsak 2 db kifliről van szó, 4 db kenyérről és elég sok mennyiségű vajról, nekem úgy tűnt, hogy eléggé egészségtelen a dolog, ezért is volt bűntudatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!