Valami ötlet hogy fogyjak 4 hónap alatt 40 kilót?
Igen első olvasásra soknak tűnhet a 40 kg, de ekkora testsúlyból nem is olyan lehetetlen ennyi idő alatt ezt véghez vinni. Gondolom jó étvággyal rendelkezel ha ebből visszábbveszel a szervezet hamar hozzányúl a készletekhez + rendszeres testmozgás. Koplalni ne koplalj mert akkor a szervezetben bekapcsol a riasztó és "átáll" takarékos üzemmódba így nem lesz hajlandó az elraktározódott energiához hozzányúlni.
A bőrnek viszont valóban gyors az a 4 hónap és így megfog ereszkedni.
Ha izmosítasz is magadon közben akkor az valóban jót tesz a bőrnek.
heti 1 kg max. az egészséges.
Én elértem. 122-ről 70-re.
Sehogy. Bele is halnál ha iylen testsúllyal 10 kilót fogynál havonta.
Heti 0.5-1 kilóval kell számolni. Az elején,lehetséges,hogy több megy le a víz miatt .
40 kiló az alsó hangon 10 hónap,a bőröd meg fog ereszkedni,ez ellen semmit nem tehetsz,csak azt,hogy egészséges ütemben fogysz (0.5-1 / hét) .
Nem írtad hány centi vagy,ha nem 195,akkor én a helyedben biztosan felkeresnék egy dietetikust. Sportolni nem is lehet,amig nem fogysz legalább 10 kilót szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!