-35kg 2 hónap alatt SEGITSÉG VALAMI ÖTLET?
SZIASZTOK! -34,7kg ot fogytam 67 nap alatt!!!! NAGYON CSUNYÁN NÉZEK KI :S MINT EGY ÖREGEMBER! (17 vagyok!)
SEGITSTEK MIT TEGYEK? HIZNI NEMTUDOK :S 3 napja süteményt eszek egyfolytában, azthittem hogy hamar lefogytam visszajön majd hamar de nem jön :S:S:S:S:S MITTEGYEK NYÁRRA KÉSZ CSUFSÁG LESZEK!
115 kg voltam most vagyok 80kg :S:S:S
na ezt itt nem hiszi el senki!!! 2 hónap -35kg?? lófa.zt!!!
linkelj képet magadról!!
20:55
2 hét alatt fogytam egyszer 13 kg-ot, nem önként és nem fogyókúrás célzattal, stressz és egész napos szó szerinti munkahelyi rohangálás (randa voltam mint a bűn és alig tudtam visszahízni)....szóval én elhiszem...
ezt akkor se veszem be!!! képet!!!képet!!!
én üzleteket látogatok Budapesten egy 15-25 kg-s hátizsákkal és csak a tömegközlekedést és a gyalogolást használom. Én nem fogyok ennyit, úgy hogy havi 2x 25 km-es túrán veszek részt!!! ezt a kutya sem hiszi el!!!! képet akarunk!!! Kulturált az étrendem és az életvitelem.
na jöhet az a kép! addig ezt úgyse hiszi el senki!
Vagy jön a trükk, hogy ezzel és ezzel a szerrel, amit véletlen te árulsz???
A kérdező, meg aki 2 hét alatt 13 kg-t fogyott, nézesse meg, nincs-e pajzsmirigy- vagy cukorbetegsége, mert egészséges ember semmilyen módszerrel vagy stresszel nem fogy ennyit ilyen rövid idő alatt.
Az unokatesóm cukorbetegsége is így derült ki.
10:16
semmi ilyen bajom nincs, megnézett a dokim---amúgy ez 4 éve volt és nemcsak stressz, hanem mint írtam szó szerinti munkahelyi rohangálás 9-10 órában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!