Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm és 80 kg vagyok....

165 cm és 80 kg vagyok. Szeretnék fogyni reggelire 1 korpás kiflit eszek zöldséggel, ebédre csak levest eszek 1 vagy 2 tányérral, nem vacsorázok, meg egy rudit eszek. Szerintetek ez jó így tudok fogyni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 22:50
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és fiú vagyok
2012. júl. 10. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:

nem

kiflihez tojás, sonka, soványabb sajtok

ebédre zöldségleves és még kéne valami (lecsó, főzelék, rizs, krumpli hússal, hallal) és zöldség

vacsora túró zöldség, zöldség hús, zöldség hal, zöldség kefír, sovány ajt zöldség, gyümölcs túró

2 kis étkezés idénygyümölcs, joghurt

2012. júl. 10. 22:56
 3/9 A kérdező kommentje:
hust nem eszek mert vega vagyok
2012. júl. 10. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor most sok vagy kevés amit eszek? meg még barackot szoktam enni
2012. júl. 10. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit írál, az túl kevés étel egy napra. Amiket itt már írtak, azok jók, csak próbáld átírni vega ételekre - arra vigyázz, hogy elég fehérje legyen benne. Keress tápanyagtáblázatot, mérd le a mennyiségeket, ez alapján ki tudod számolni.

Az is fontos, hogy mit iszol. Ha cukros üdítőket, akkor inkább vizet vagy citromos vizet igyál, cukor nélkül, esetleg néha vízzel hígított gyümölcslevet (1 rész gyümölcsléhez 1-3 rész víz).

Sportolnod is kéne. Itt a nyári szünet, most van időd sok sportot kipróbálni és a kedvencedet kiválasztani, amit ezután rendszeresen fogsz űzni.

2012. júl. 10. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:
csak ásványvizet iszok lassan 2 éve citromos szénsavas Kékforrás a márkája
2012. júl. 10. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:

1.vagyok

akkor a kiflihez egyél soványabb sajtokat, főtt tojást, túrókrémet, körözöttet, joghurtot, kefírt, cottage cheeset

ebédre tojásleves, zöldborsó, zöldbab, zöldséglevesek

utána egyél másodikat is

kefírrel sűrített lencse, borsó, zöldbabfőzelék főtt tojással, sült sajt/tofu rizzsel/krumplival, rizsgombóc(tojás, rizs, fűszer) vagy sajtgombóc (rizs, tojás, fűszer, sajt) hozzá paradicsommártás, sóskaszósz, tojásos lecsó, tojással/tofuval/fűszeres túróval/cottage cheese /tofuval töltött cukkini/padlizsán/hagyma/paradicsom/paprika

vagyorára túró zöldséggel, gyümölccse, tojássaláta, párolt, nyers zöldség, gyümölcs, sült gyümölcsök túróval, stb

2012. júl. 11. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Tészta nem lehet benne, ha vega vagy írd le hogy milyen betegség miatt kell elhagynod a legfontosabb dolgot az étrendedből.
2012. júl. 12. 07:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem betegség miatt, hanem azért mert utálom a hust.
2012. júl. 12. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!