Mitől van az, hogy mióta túrót (félzsírosat) vacsorázok, elkezdtem fogyni?
Figyelt kérdés
(Napközben sem eszem tele magam, de nagyon nem is fogom vissza. "Értéktelen" szénhidrátot már évek óta nem eszem, mégis csak így tudtam leadni a maradék pár kilómat. ) Azaz mitől jó a túró?2009. szept. 13. 18:42
1/2 anonim válasza:
Ennek több oka is lehet, nem ismerem a körülményeket.
Egyébként itt az oldalon is 100x leírtam már, hogy estére túrót kell enni.
A túró lassan emésztődő kazeint tartalmaz, a zsírtartalma nem túl lényeges, mivel szénhidrát nélkül kerül a szervezetbe.
Így éjszaka, amikor (jó esetben) izomépítő és zsírlebontó folyamatok zajlanak a testben, ideálisan tápanyagnak bizonyul. Nem is lehetne jobbat kitalálni, talán csak a testépítők álltal este fogyasztott tömény kazeinturmix lehetne jobb.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi! emlékszem, hogy valaki megmagyarázta, de a pontos részletekre nem emlékszem.
2009. szept. 14. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!