Mi a véleményetek a dm-ben kapható sportness eiweiß 90 nevű készítményről? (fehérjepor, vanília ízben)
Figyelt kérdés
Milyen a jó fehérjepor? A fent említett készítményt ma vettem a dm-ben 2200Ft-ért (350g-os)!2012. aug. 15. 17:17
1/12 A kérdező kommentje:
"Das gesunde Plus" a márkája...
2012. aug. 15. 18:14
2/12 anonim válasza:
Eddig csak rosszat olvastam rola.
3/12 A kérdező kommentje:
Hol olvastál róla?
2012. aug. 15. 19:05
4/12 anonim válasza:
Túl drága, meg valószínűleg szar is. Vegyél nagyobb kiszerelésű tejsavófehérjét, olcsóbb és jobb is.
7/12 A kérdező kommentje:
2012. aug. 16. 21:31
8/12 anonim válasza:
Amit ott emlitettek, hogy borzalmasan rossz ize van, ezert kidobtak sokan. Emellett ennyiert jobbat is lehet venni, es nincs rairva sem adagolas, sem az hogy milyen feherje van benne.
9/12 anonim válasza:
Eiweiß tojásfehérjét jelent, de ha megnézed a magyar címkén az van h 90 valahány százalékban tejfehérje meg x mennyiségű szója izolátum...
ráadásul csomósodik is, szar ízre is, és még tejjel sem iható, arra jó, hogyha vmilyen proteines sütit akarsz csinálni, abba beletedd
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz 90%-ban ugyanaz van benne, mint az Biotech USA 100% Whey-ben.
A vanilia iztől kivagyok, de egy kis kakaóporral fel lehet dobni. Elektromos habverővel szoktam felverni, magától nehezen oldódik.
Ár érték arányban nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!