Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Iskolaidoben sokszor csak 4-5...

Iskolaidoben sokszor csak 4-5 orakor tudok ebedelni addig csak reggeli, mit csinaljak, hogy ne hizzak?

Figyelt kérdés
Van valami tanacs, hogy hogyan etkezzek? Mozogni nem minden nap van idom, es hazai koszt vagy ettermi van, ami elegge hizlal. Ezt ki hogy oldja meg? Koszi!
2012. aug. 15. 13:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
édes istenem, minek ezt túllihegni?? amikor sulis voltam mindennap csomagoltak nekem egy-két szendót, vagy én magamnak ha úgy alakult, és akkor ebédeltem amikor jött az ideje, és érdekes módon egy deka súlyfölöslegem nem volt, sőt 16 alatt még szívattak is a deszkaságommal. Szerintem ennyi kell egy fejlődésben lévő szervezetnek. Igaz, nem nagyon ettem csokikat meg efféléket, de erre neveltek és nem is kaptam rá pénzt. Szerintem simán vigyél két sonkás vagy szalámis szendvicset, valami gyümölccsel és simán elleszel vele.
2012. aug. 16. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!