Milyen éhségcsökkentők, étvágytalanítók vannak? Egyfolytában csak ennék.
Figyelt kérdés
Ma már rengeteget ettem. Ettem? Inkább faltam. De ez nem újdonság, rengeteget megesik velem. Mit tegyek, hogy elvegyem az étvágyam?2012. aug. 14. 17:41
11/13 anonim válasza:
A hoodiában nincs semmi, nekem magas vérnyomású ismerősöm is szedte, semmi baja nem volt... ez nem egy olyan erős behatású cucc...
És senkinek ne dőlj be aki azt mondja hogy "nincs csodaszer mert akkor nem lennének kövér emberek..."
De van, csak nem tudnak róla mert mindenki ezt mondja szegényeknek!
A másik "miért van még kövér ember" válasz hogy ha hiszed ha nem vannak olyan emberek akiket nem érdekel a külsejük, a súlyuk, meg hogy kinek tetszenek és kinek nem mert jól érzik magukat úgy a bőrükben ahogy vannak.
12/13 anonim válasza:
Neked nem éhségcsökkentő kellene, mert nem állandóan éhes vagy, hanem vmi pszichés tényező miatt eszel folyamatosan. Próbáld meg átgondolni minek hatására van az, ha otthon vagy állandóan falsz (szeretet hiány, unalom, önutálat, idegesség stb.) és, ha ezt a tényezőt kiiktatod az állandó evési kényszer is meg fog szűnni. Ha egyedül nem megy ne szégyellj segítséget kérni szakembertől, hiszen az egészséged múlik rajta!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Biztos van valami lelki oka, mert ma még csak reggeli ebédeltem, nem faltam és fáj a fejem és a szemem.
2012. aug. 15. 12:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!