Ha eszek gyümölcsöt akkor nem lehetek sportos sem? minden választ szívesen fogadok?
szeretnék egy kicsit formásodni, izmosabb lenni, ezért végzek súlyzós edzést, felülést, fekvőtámasz 1.5óra biciklizés nagy fokozaton
de a gyümölcsöket szeretem, ha ezekből ezek nem tudom elérni amit szeretnék, csak mert nekem nagyon sokat segítenek, mert ha sokat eszek belőlük, akkor nincs székrekedésem
a napjaim így néznek ki
reggeli 1sz rozskenyér, sajt, sonka, tojás, zöldség vagy
zabpehely fehérjeturmixxal, vagy túrós joghurt és 10szem dió vagy mandula
tízórai gyümölcsök 3-4szilva, 2barack, szőlő, alma-nagy a kert:)
ebéd rizs zöldségekkel és csirkemell vagy csirkecomb vagy pulykamell vagy hal citrommal vagy van hogy mártás spenót, sóska, paradicsom vagy tojásos-sonkás lecsó rizzsel
uzsonna dinnye vagy vmilyen gyümölcs
vacsora túró joghurttal vagy főtt tojás zöldségekkel vagy tonhalkonzerv zöldséggel vagy ha marad ebédről akkor hús
de van hogy eszek zabkását, rizst vagy rozskenyeret is, mert fél 6körül vacsizok és 7kor megyek tornázni és nem bírnám általában fél 9kor kezdek el bicajozni 10ig utána iszok egy fehérjeturmixot 22g fehérjét tartalmaz
nem vagyok elhízva egy kicsit vékonyka is vagyok
166cm és 48-50kilós nő 25éves
szénhidrát forrásokat hagyd el.
húst, zöldséget kell enni (mindenkinek). gyümölcs nyilván mehet, de nem lehet egész nap azt enni.
ha nem tesszük le a tejet, gabonát akkor kellemesen püffedt testnek örvendhetünk. addig, amíg le nem tesszük ezeket.
gyümölcsöt csak túlzásba nem kell vinni, a fruktóz tartalmuk miatt. de túl vannak spilázva mostanában, egy üdítőitalhoz képest töredék mennyiségű fruktóz van bennük.
Én is pont azt akartam írni, mint az első.
Nyugodtan edd a gyümölcsöket, az étrended nagyon jó, bár nekem kissé uncsi lenne.
Én biztosan ennék a helyedben másféle húst is + leveseket.
őő.. oké, köszi utolsó :)
ezt.. nem tudom minek vegyem, de legyen neked is szép napod :D
7. válaszoló, kérlek mesélj mennyi bevitt szénhidrátra van szükség :)
nem érdekel, hogy a zöldségeknek minimális ch tartalmuk van, az természetes illetve attól még senki sem lett cukorbeteg. a keményítőben gazdag zöldségeket pedig úgy is kerüli az ember.
Egyed őket nyugodtan.:)
Fogynod úgy se kell, én diéta alatt is ettem őket, SŐT tejet is ittam. Nagyon rossz vagyok?:D Lementek így is a kg-ok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!