Hogyan merítsek akaraterőt a diétámhoz és ahhoz hogy mozogjak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék fogyni van mikor sikerül is de abbahagyom és többet szedek fel.És csak akkor fogyok ha éhes vagyok. Egy darabig megy az hogy tv nézés közben tornázok de az nem olyan.2012. aug. 13. 15:48
1/4 anonim válasza:
Hát ez akaraterő!:)
És igazából nem fogyóznod kéne, hanem teljesen átállnod egy normális étkezésre, mozgásra és akkor nem híznád vissza!
2/4 anonim válasza:
Válassz példaképet és motiváld magad a segítségével! Nézz tőle videókat, írásokat, akármit! Egy idő után már a példakép sem kell, mert élvezni fogod a dolgot az eredmény miatt...
3/4 anonim válasza:
olyat sportolj amit szeretsz, én pl imádok korizni, tudom még nincs itt a szezonja, de már nagyon várom:D
addig meg biciklizek:)
motiváljon az a sok fiú, lány akik 50-70 kg-ot leadtak 3 hónap alatt! MTVn ment egy ilyen sorozat, vagy talán még mindig megy:)
4/4 Szoondiii válasza:
nem kell akaraterő, megeszed a húst és a zöldséget, olajos magvakat (más kaja nincs is otthon, tejek, kenyérfélék, cukrok nem kerülnek be egy ember otthonába).
és eljársz thaichizni, hogy ne erőszakoljanak meg egyik este, önvédelem és egészséges mozgás nem akaraterő, hanem napi rutin kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!