Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 centi vagyok és 50 kiló....

173 centi vagyok és 50 kiló. Félek hogy anorexiás vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
89 kilóról indultam 2 és fél hónappal ezelőtt,meguntam hogy dagadtnak hívnak hogy egy fiú se néz rám és emiatt nagyon elkeseredett vagyok.Azt csináltam hogy öt napig nem ettem utána egy nagy tál zöldséget/gyümölcsöt,majd megint öt nap megint zöldéseg/gyümölcs.Szedtem multivitamint és 2 liter vizet ittam naponta.Most elégedett vagyok az alakommal de nem nagyon tudok enni,tovább fogyok amit NEM AKAROK!Olyan betegnek és gyengének érzem magam!Most mit tegyek?Nem akarom anyukámat ezzel terhelni.17/L
2012. aug. 12. 13:15
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szerintem próbálj lassan egyre többet enni, összeszűkülhetett a gyomrod, hozzászokott ahhoz, hogy nem kap enni. Ezért nem tudsz most sokat enni egyszerre.

Próbáld ki, hogy egyszerre csak keveset eszel, akkor is ha nem vagy éhes, és kb 1 óra múlva megint egy kicsit. :)

2013. febr. 9. 22:23
 22/22 anonim válasza:

Szia!

Már eltelt egy jó kis idő. Hogy vagy mostanában?

Én voltam a 12 is.

2013. febr. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!