Voltál már anorexiás? Hány kiló voltál? Milyen
hatásra kezdtél újra enni?
43 vagyok,azóta se jött vissza
2009. szept. 2. 18:29
2/18 A kérdező kommentje:
Milyen magas vagy? Eszel rendesen, és nem hízol vissza? Mennyi szeretnél lenni?
165 cm vagyok és igyekszem rendesen enni hogy 50 kg legalább meglegyen.de egyszerűen nem tudok eleget enni mert már nem bírja a gyomrom
2009. szept. 2. 18:34
Szia válaszoló! én is olyasmi alkatú voltam mint te, 165-169 centis magassággal voltam 43,5 kiló, igaz ez a bélgyulladásos betegségem miatt volt, de már 57 kiló vagyok 169 centis magassággal, ez részben az Isosource vanília ízű speciális tápszernek köszönhetű, ami nagyon sok kalóriás, és finom is! Vagy a Fantomalt port, ami szintén sok kalóriás, bármibe be lehet keverni, én 1 pohár teába kevertem pl 5 kanál port, és nem éreztem semmit, csak a teát! :] ha érdekel ez, írj rám priviben, és tudok bővebb infót adni majd!
2009. szept. 2. 18:41
Szia válaszoló! én is olyasmi alkatú voltam mint te, 165-169 centis magassággal voltam 43,5 kiló, igaz ez a bélgyulladásos betegségem miatt volt, de már 57 kiló vagyok 169 centis magassággal, ez részben az Isosource vanília ízű speciális tápszernek köszönhető, ami nagyon sok kalóriás, és finom is! Ajánlom a Fantomalt port is, ami szintén sok kalóriás, bármibe be lehet keverni, én 1 pohár teába kevertem pl 5 kanál port, és nem éreztem semmit, csak a teát! :] ha érdekel ez, írj rám priviben, és tudok bővebb infót adni majd!
BOCSi CSAK ROSSZUL ÍRTAM! amúgy a testvérem is nagyon vékonyka most, rossz étvágyú is, ő pl a Béres csepp hatására eszik rendesen!
2009. szept. 2. 18:43
én rólam csak azt gondolták :) Fiú létemre 180 centi mellé 45 kiló. Pedig kajáltam rendesen. Mostanra ez már rendbejött, elkezdtem sportolni, egészségesen kajálni, odafigyelni magamra és már csak röhögök a régi dolgokon.
2009. szept. 2. 18:44
7/18 A kérdező kommentje:
18:34-es: Szépen lassan egyél egyre többet és többet. Menni fog! Én is anorexiás voltam, mára meg már annyit eszek, h néha csodálkoznak, h hol fér el bennem ennyi :)
Még nem voltam, inkább a másik kategóriába csúsztam át. Most 180cm mellé 71-72kg, bár a tömeg abszolút nem számít, inkább a testzsír%, az ha jól tudom olyan 10%körül van most nekem.
2009. szept. 2. 19:38
kb 160 cm voltam, 39-40 kg-mal. Nem tudom miért sanyargattam magam, ma már rájöttem h felesleges volt... visszahíztam 8 kgot, de most jobban érzem magam.
aki anorexiás, csak gondoljon arra, hogy a pasik nem csontot akarnak fogni, hanem valami legyen ott ;) egyetek lánykák :D;)
16/L
2009. szept. 2. 23:30
Igen, 47 kiló voltam, kórházba kerültem, azért kellett elkezdenem újra enni.
2009. dec. 5. 08:43
Kapcsolódó kérdések: