Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 centi vagyok és 50 kiló....

173 centi vagyok és 50 kiló. Félek hogy anorexiás vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
89 kilóról indultam 2 és fél hónappal ezelőtt,meguntam hogy dagadtnak hívnak hogy egy fiú se néz rám és emiatt nagyon elkeseredett vagyok.Azt csináltam hogy öt napig nem ettem utána egy nagy tál zöldséget/gyümölcsöt,majd megint öt nap megint zöldéseg/gyümölcs.Szedtem multivitamint és 2 liter vizet ittam naponta.Most elégedett vagyok az alakommal de nem nagyon tudok enni,tovább fogyok amit NEM AKAROK!Olyan betegnek és gyengének érzem magam!Most mit tegyek?Nem akarom anyukámat ezzel terhelni.17/L
2012. aug. 12. 13:15
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%

Ha anyukád eddig nem vette észre, akkor nem is terhelnéd vele, mert nem érdekli.

Szerintem fordulj a háziorvosodhoz, neki tudnia kell segíteni.

2012. aug. 12. 13:32
 2/22 anonim ***** válasza:
2%
azt nem hiszem, hogy ennyire nem ettél, ahogy leírtad, mert akkor már nem élnél.. ez kamu
2012. aug. 12. 13:33
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem kamu.Ha nem tudsz segíteni és értelmes választ adni,inkább ne írj ide.Első,de érdeklem őt mondta is hogy nagyon lefogytam,de egyedül nevel sokat dolgozik,és mire hazaér már nagyon nagyon fáradt.
2012. aug. 12. 13:34
 4/22 anonim ***** válasza:
milyen érzés 1 napig nem enni? nem hogy 5 ..
2012. aug. 12. 13:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy próbáld ki de nem lehetetlen,és csak a harmadik napig rossz.Meg lehet szokni.
2012. aug. 12. 13:41
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagy anorexiás, mert akkor nem lennél elégedett az alakoddal és meg sem fordulna a fejedben, hogy beteg lehetsz.

Amúgy a tudatlanoknak: az ember kb. 30 napig bírja élelem nélkül.

2012. aug. 12. 13:42
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ettől függetlenül persze szerintem ez a súly sem egészséges már, nagyon kevés.

Valamint ha magadtól nem sikerül enni, muszáj leszel segítséget kérni.

Inkább ezzel "terheld" anyukád, mint a temetésed költségével.

2012. aug. 12. 13:43
 8/22 A kérdező kommentje:
Értem.Ha próbálok egyre többet enni ugye nem hízok meg megint?
2012. aug. 12. 13:44
 9/22 anonim ***** válasza:
ha tényleg nem kamu, akkor menj el a háziorvoshoz és vizsgáltasd ki magadat, hogy minden ok -e, nem keletkezett e valami nagy baj a testedben. meséld el neki a történetedet és imádkozz, hogy minden ok legyen
2012. aug. 12. 13:45
 10/22 A kérdező kommentje:
És a házi orvos nem fog erről szólni anyukámnak?
2012. aug. 12. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!