2 Kiló hízás fél nap alatt? Hogyan? :O
Figyelt kérdés
Felkeltem 6kor és 11 óráig megittam összesen 2-2,5 litert(gyümölcslé, zöld tea és ásványviz)ittam meg. Délben ettem negyed kilo tojásos túrót, két kis szelet rozskenyeret egy paradicsommal. Reggel 85 kilo voltam msot meg 87 mivan?:OOO2012. aug. 11. 12:33
1/11 A kérdező kommentje:
* Felkeltem 6kor és 11 óráig megittam összesen 2-2,5 litert(gyümölcslé, zöld tea és ásványviz). Délben ettem negyed kilo tojásos túrót, két kis szelet rozskenyeret egy paradicsommal. Reggel 85 kilo voltam msot meg 87 mivan?:OOO
2012. aug. 11. 12:34
2/11 anonim válasza:
2 liter folyadék alapból 2 kg. szerinted mi van?
3/11 A kérdező kommentje:
hát de jártam ki wc-re és akkor most ezt nem értem..
azt értem hogy 2l víz az 2 kg de nem értem hogy lehet 1 nap két kilot hízni..
2012. aug. 11. 12:39
4/11 anonim válasza:
én 6 nap alatt hízok 10 kilót és 2 hét alatt adom le. nincs ebben semmi extra. ha fogyózol akkor miért eszel tojást meg túrót?
5/11 anonim válasza:
Minek méred magad naponta kétszer? Minden nap se kell, nem, hogy egy nap többször is. Attól nem fogysz le hamarabb.
6/11 anonim válasza:
2-3 kiló az normális súlyingadozás.
Az okosnak, aki szerint nem kell túró meg tojás fogyó alatt, inkább meg sem kellett volna szólalnia.
7/11 anonim válasza:
A méregetés helyett inkább menj ki futni. Csak arra nagyon lusták vagytok. Sokan azt hiszitek ha már kevesebbet esztek vagy telenyomjátok magatokat drága zsírégetőkkel akkor fogyni fogtok.
8/11 anonim válasza:
képzeld, dobok egy kábelt azt máris 1 kilóval könyebb vagyok, iszok 1 liter vizet és máris 1 kilóval nehezebb vagyok, egy nap qrva nagy tud lenni a súlyingadozás, ezért ha nagyon akarod tudni hogy mi van mérd meg egy nap 10 szer, és vonj átlagot, na, kb annyi vagy...
9/11 A kérdező kommentje:
jojooo na. nekem furcsa volt :S
NE KELL LEORDÍTANI :D
2012. aug. 11. 14:20
10/11 anonim válasza:
Nem híztál, csak a béltartalmad nőtt meg.
Ezért kell reggel éhgyomorra (nagy wc után) mérni a testtömeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!