173 centi vagyok és 50 kiló. Félek hogy anorexiás vagyok, mit tegyek?
Létezik orvosi titoktartás. Mindenesetre előtte kérdezd meg róla. Amennyiben azt feleli, hogy tájékoztatja anyukádat, hagyd ott. Van egyéb lehetőséged is.
Amennyiben csak normális mennyiségeket veszel magadhoz, megfelelő ételekből nem fogsz elhízni. A 173cm-hez tényleg elég kevés az 50kg. 164/48 voltam és eszméletlen vékony! Esetleg ha valamit mozognál rendszeresen, akkor még formás is lehetnél, nemcsak vékony :)
Enni meg mindenképpen próbálj meg, de ne sokat! Inkább többször. Naponta 5x egyél egy keveset. Ha máshogy nem megy, akkor 2x gyümit, 1x zöldséget, de reggelire és ebédre próbálj meg valami mást, valami könnyűt, fehérjedúsat, nehogy gond legyen a fehérjebeviteleddel!
megértelek kérdező :)
14 évesen énis átestem ezen.rámjött ez a beteges jajj de kövér vagyok dolog, pedig világ életemben vékony voltam. 171 cm és 5
jajj bics véletlenül elküldtem:
171 cm és 50kgról indultam és minden álmom az volt hogy 40 kgra lemenjek. ne kérdezzétek mért pont annyira, azt gondoltam,hogy azzal a súllyal már szép leszek. na ezt 3 évig csináltam,semmi nem érdekelt ,csak hogy lefogyjak és bizony én is csináltam fast napokat,vagyis 5 napig csak kávén,kólán voltam. első 2 nap húzós volt,utána már fel se tűnt hoyg nem eszek. 5 nap fast utáán reggel kénytelen voltam megenni egy szelet kenyeret,mert nem tudtam volna iskolába menni, hát nem kívánom senkinek azt a rosszullétet, óráról rohantam ki,mert kijött az egész. a gyomrom annyira szétsz*ródott. 45kg-ig sikerült lemennem és mindha a mennybe lettem volna. igazából minden napom rettegéssel telt,hogy hogy érek el a suliba, vonaton állandó rosszullétek jöttek rám.
végülis az egészből ugy kászálódtam ki,hogy elkezdtem lovagolni. ez persze elég nehézkes volt a kezdetekben,mert kb nulla energiám volt. szóval feladtam mindent a lovaglásért. mondhatjuk ugy hogy a lovak mentették meg az életem :)
Hogy miért nem tudsz enni?
Mert annyira összeszűkült a gyomrod, hogy nem fér már bele a kaja.
Lassan kell egyre nagyobb adagokat enned.
Majd egy idő után, amikor már lesz erőd, kezdj el egyre intenzívebben mozogni. Mindent fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!