Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 csalónap? Ki lehet valahogy...

2 csalónap? Ki lehet valahogy javítani?

Figyelt kérdés
Eddig normálisan diétáztam, sportoltam, betartottam mindent, de most a hétvégén nem bírtam magammal. Szombaton és vasárnap is sokat ettem, plusz még édességet is. Tudom h nem lehet visszacsinálni. De ha holnaptól újra folytatom amit eddig akk kijavíthatom???
2012. aug. 12. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
egy kis szünetet mindenki tarthat, szerintem ez a két nap belefér, de holnaptól folytasd tovább a diétát. :)
2012. aug. 12. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is fogyózok és hetente tartok egy "csalónapot" :)

Szakembertől hallottam, hogy nem is baj, ha néha tartunk egy lazulósabb napot, mert akkor a szervezet nem fog raktározni, hanem újból átáll zsírégető üzemmódba. Valami ilyesmit mondott :) A lényeg, hogy ez a 2 nap semmi. Ne aggódj, mert ez 2 nap alatt ki is ürül belőled. Én velem egyszer előfordult, hogy egy hétig zabáltam (3 kg feljött), de 1 hét múlva már fél kiló híján visszaállt a súlyom. Szóval egészségedre, mert ez kijavítható ;)

További sok sikert a fogyózáshoz :)

2012. aug. 12. 11:24
 3/4 Smartguy86 ***** válasza:
Nem 2 csalónaptól fogsz visszahízni hanem attól, ha az életmódod részévé válik a csalás - minden másnap csoki, aztán gyorskaja, pizza, hamburger, rendszertelen evés és alvás, cigi és alkohol minden héten - ezzel esetleg. De nem azért, mert 1-2 nap eszel édességet...
2012. aug. 12. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:

fuuh köszi, akkor megnyugodtam :)

múltkor is észrevettem h 1 nap nem tartottam be a diétát, ettem sütit is meg minden, de a heti 1 kg fogyásom így is megvolt

2012. aug. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!