Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az jó ha napi 3x eszem ilyeneket?

Az jó ha napi 3x eszem ilyeneket?

Figyelt kérdés

próbáltam hogy napi sokszor keveset, de úgytöbbet ettem mint kellene, így gondoltam kipróbálom, hogy nem eszem az étkezések között semmit, csak vizet, zöld teát,esetleg kávét iszom. reggelire zabkását ennék, ebédre valami diétásat, pl saláta csirkemellel, spenót tojással, sült zöldségek stb, vacsorára pedig fehérjedús valamit, pl fehérje shake, túró gyümölccsel, tükörtojás stb.

mozgás meg fitnessz dvd lenne, heti 3x

erre gondoltam.

mit szóltok?

5-6 kg-ot akarok fogyni

#diéta #étrend #napi 3x
2012. aug. 11. 15:02
 1/4 anonim válasza:
50%
Szerintem rohadt nagy hülyeség a kaják visszavonásával való fogyókúra, egyél mérsékelten amikor éhes vagy állíts be egy rendszert... És mellé sportolj olyat amit élvezzel , nem olyat, hogy 10km futás... De amit csinálsz azt rendszeresen és teljes oda adással:) Hidd el meg esz nekem is meg lett..
2012. aug. 11. 15:14
 2/4 anonim válasza:

Szerintem jó az elképzelésed.

A kaják rendben vannak teljesen, max annyi, hogy a vacsoránál a túróhoz gyümölcs helyett zöldséget kellene fogyasztani.

A mozgással együtt le fogod tudni adni ezt a felesleget.

2012. aug. 11. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem úgy kell naponta 5-6-szor étkezni, hogy a 3 "fő" étkezés között eszel valamit.

Hanem úgy, hogy a napi szükségleteidnek megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot elosztod 5-6 felé.

A kettő nem ugyanaz!

Az előbbi, adhoc jellegű és valóban többletevéshez vezet,

Az utóbbi pedig tervezést igényel, de megéri!

2012. aug. 11. 20:48
 4/4 anonim válasza:
Szerintem kerüld a fehérjedús vacsorát!
2012. aug. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!