Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt látszik meg...

Mennyi idő alatt látszik meg a kondi? (részletessen lent)

Figyelt kérdés

Kb.1 hét mulva megyek 1 nagyon komoly kondi terembe,ahol edző segitségével fogok edzeni a haverommal.

Nos az a kérdésem hogy ez mennyi idő után látszik meg?

Gyurni is szeretnék kézre,de leginkább fogyni.

Heti 2 illet 3x megyünk majd le 1órákra vagy 1,5órákra.

Szerintettek?Mennyire fog meglátszani?Ha mellette otthon se fogok enni sokat,nem diétázom,csak vacsorárra kevesebb kenyér.. pl.1 zsemle és kész,de 6 elött,reggelizni nem nagyon szoktam,meg ebéd.

Vélemény?

2012. aug. 11. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vélemény? Így semmi értelme.

Kezdő edzésterv mehet 3 hónapig, pl:

[link]

De itt van több is:

[link]

Az edzés nem időre megy, addig edzel amíg nem végzel a napi gyakorlatokkal. Ha lenyomod fél óra alatt akkor fél óra, ha 2óráig tart akkor 2óra. Olyan mint a szex, nem időre megy.

Ha fogyni akarsz akkor aerobozni kell, az minimum 45perc, szóval az egy-másfél óra alapból bukó.

Az "otthon nem fogok enni sokat" meg "nem diétázom csak vacsorára kevesebbet eszem" hozzáállás megint egy kalap szar, össze kell rakni egy étrendet és tartani magad hozzá.

Különben nem fejlődsz, csak fáradt meg éhes leszel, és 20kilót sem fogsz tudni kinyomni.

Ha nem is egyből csirke-rizsen kell élni, de azért nagyjából össze kell rakni a fehérje és szénhidrátbevitelt, különben el se kezdd.

[link]

Ezeket is olvasd át.

Meg ezt is:

[link]

Megadod az emailod és megkapod PDF-ben, (vagy lehúzod innen: [link] KÖTELEZŐ!, mert neked is zavar van a fejedben mint nagyon sok embernek.

2012. aug. 11. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó fél év....
2012. aug. 11. 11:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Erről az aerobról irnál valamit?hogy ez mit takar?

amúgy meg,még nem fogyóztam,csak 1x vagy 2éve,de akkor bevált az hogy kevesebbet ettem meg sokszor lógtam kint a haverokkal,meg fociztam,de most komolyabban akarom.

Étrendet majd nézegetem,soha nem foglalkoztam ezel hogy hány kcal,mi hogyan,ugyhogy majd erről is kéne majd valami,majd 1 hét mulva fogom elkezdeni,szóval ezért kérdezlek titeket,hogy mire számítsak,1 évig akarom csinálni,és nem akarom addig abba hagyni,de azért jó lenne nem a semmiért kiadni a kondibérletre a pénzt.De lehet ugy van hogy 1 alkalom,és addig amradsz amig akarsz,szóval nem tudom,én még nem beszéltem az edzővel,a haveromnak ismerőse.Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 11. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mindent jól csinálsz, akkor a karácsonyi családi fotókon már látszani fog a különbség.
2012. aug. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!