165 cm vagyok és 65 kg. Kb 10 napja számolom a kalóriát, figyelek hogy 1700 kcal fölé nem menjek (de néha sikerült), és mindennap biciklizek 1 órát. Amikor az egészet elkezdtem, akkor 65 kg voltam, most meg már 60! Nem éheztettem magamat, rendesen ettem meg minden. És úgy tudom, hogy 1 hét alatt az az egészséges, ha valaki 0,5 vagy 1 kilót fogy. Mondjuk tudni kell, hogy előtte TÉNYLEG zabáltam, mindig ettem, hogyha nem is voltam éhes, csak mert finom... akkor volt rendesen hasam, most hogy már nem eszek csak a kaja íze miatt, így már nincs akkora hasam, de még mindig van rajtam felesleg.
Nem olyan biztos az, mivel sok tényező módosítja a pillanatnyi súlyodat. Napon belül akár 2-3 kg-ot is változhat a testedben levő víz, és étel függvényében. Azt ajánlják, hogy heti egyszer mérd magad mindig ugyanazon a napon, reggel reggeli előtt, ekkor aránylag elég jól kizárhatod ezeket a befolyásoló tényezőket.
2012. aug. 10. 08:25
2/6 A kérdező kommentje:
Legtöbbször reggel szoktam méredzkedni, de volt amikor délután... köszi a választ :)
2012. aug. 10. 08:26
3/6 anonim válasza:
Több volt benned a kaja, kaka, víz. Ha súsan ettől az még vissza is tartotta a vizet. Nem fogytál max 1-2 kilót, a több csak kiürült.
2012. aug. 10. 08:59
4/6 anonim válasza:
*sósan ettél, bocsi
2012. aug. 10. 09:00
5/6 anonim válasza:
10 napja nagyon meleg volt, lehet, hogy többet ittál vagy szimplán több vizet tartott vissza a szervezeted. (Nemcsak az időjárás meg a frontok, hanem a menstruációs ciklus is befolyásolja, mennyi víz van rajtad.)
Jól tudod, kis túlsúlyból (neked az van) heti fél kg.
De a köv. 10 napban szerintem neked nem lesz ennél több, ha jól számolod az 1700 kalóriát.
2012. aug. 10. 09:01
6/6 anonim válasza:
Nekem is így volt. 75kg voltam, egy hét után anyum megjegyezte, hogy mennyit fogytam, na mondom megmérem magam, biztos fogytam kb. 10 dekát, erre 72őt mutatott a mérleg.
És dettó ugyanígy volt, 1700kcal körül ettem, előtte meg zabáltam. Egyrészt valószínűleg tényleg több minden volt bennünk akkor, másrészt nálam és gondolom nálad is elég drasztikus váltás volt ez az 1700kcal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!