Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy 10 nap alatt...

Lehetséges, hogy 10 nap alatt ennyit fogytam?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 65 kg. Kb 10 napja számolom a kalóriát, figyelek hogy 1700 kcal fölé nem menjek (de néha sikerült), és mindennap biciklizek 1 órát. Amikor az egészet elkezdtem, akkor 65 kg voltam, most meg már 60! Nem éheztettem magamat, rendesen ettem meg minden. És úgy tudom, hogy 1 hét alatt az az egészséges, ha valaki 0,5 vagy 1 kilót fogy. Mondjuk tudni kell, hogy előtte TÉNYLEG zabáltam, mindig ettem, hogyha nem is voltam éhes, csak mert finom... akkor volt rendesen hasam, most hogy már nem eszek csak a kaja íze miatt, így már nincs akkora hasam, de még mindig van rajtam felesleg.

2012. aug. 10. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan biztos az, mivel sok tényező módosítja a pillanatnyi súlyodat. Napon belül akár 2-3 kg-ot is változhat a testedben levő víz, és étel függvényében. Azt ajánlják, hogy heti egyszer mérd magad mindig ugyanazon a napon, reggel reggeli előtt, ekkor aránylag elég jól kizárhatod ezeket a befolyásoló tényezőket.
2012. aug. 10. 08:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Legtöbbször reggel szoktam méredzkedni, de volt amikor délután... köszi a választ :)
2012. aug. 10. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Több volt benned a kaja, kaka, víz. Ha súsan ettől az még vissza is tartotta a vizet. Nem fogytál max 1-2 kilót, a több csak kiürült.
2012. aug. 10. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
*sósan ettél, bocsi
2012. aug. 10. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

10 napja nagyon meleg volt, lehet, hogy többet ittál vagy szimplán több vizet tartott vissza a szervezeted. (Nemcsak az időjárás meg a frontok, hanem a menstruációs ciklus is befolyásolja, mennyi víz van rajtad.)

Jól tudod, kis túlsúlyból (neked az van) heti fél kg.

De a köv. 10 napban szerintem neked nem lesz ennél több, ha jól számolod az 1700 kalóriát.

2012. aug. 10. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így volt. 75kg voltam, egy hét után anyum megjegyezte, hogy mennyit fogytam, na mondom megmérem magam, biztos fogytam kb. 10 dekát, erre 72őt mutatott a mérleg.

És dettó ugyanígy volt, 1700kcal körül ettem, előtte meg zabáltam. Egyrészt valószínűleg tényleg több minden volt bennünk akkor, másrészt nálam és gondolom nálad is elég drasztikus váltás volt ez az 1700kcal...

Na mindegy. Egyébként az alakodon látszik? :)

2012. aug. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!