Kb mennyi idő alatt sikerül így leadni kb3-4kg-t? (lenn bővebben)
Odafigyelek ,hogy mit eszem, bár nem tartok nagyon szigorú diátát, de napi 1200-1500kcallal többet nem eszem.
1pl:
reggeli: 1vékony szelet piritós pulykamell sonkával és paradicsommal (1bögre zöld tea édesítővel)
aztán rá kb fél órára pár korty kv(kevés édesítő)
ebéd: ez nagyon változó: rakorr karfiol kevés sajtal, rántott tök, esetleg vmi tészte(de ebből nem tul sok) krumpli főzelék, töltött paprika hús és rízs nélkül)na kb szinte minden de feleannyit eszem belőle mint előtte
uzsi: joghurt, vagy zöldség saláta...
vacsi: 2tojás light vajban készitve zöldségekkel és esetlek kér vékony szelet pulykamell sonkával
mozgás: heti 2X-3X kb 40-45perc bicikli
és naponta Rubint Réka (youtubos 3részes tornája) has-csipő-comb-fenékre
ha ezt folytatom akkor kb mennyi idő alatt szabadulhatok meg 3-4kgtól?(mert tudom h keveset fogyni tovább tart mint nagyobb sulyboo, de mégis menyire)szeretném ha semmi feleslegem nem lenne és kicsit izmosabb lenneék)
jelenleg: 158cm vagyok és 51kg..tudom nem tűnik soknak, de elég mamás a testem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!