Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő alatt sikerül...

Kb mennyi idő alatt sikerül így leadni kb3-4kg-t? (lenn bővebben)

Figyelt kérdés

Odafigyelek ,hogy mit eszem, bár nem tartok nagyon szigorú diátát, de napi 1200-1500kcallal többet nem eszem.

1pl:

reggeli: 1vékony szelet piritós pulykamell sonkával és paradicsommal (1bögre zöld tea édesítővel)

aztán rá kb fél órára pár korty kv(kevés édesítő)

ebéd: ez nagyon változó: rakorr karfiol kevés sajtal, rántott tök, esetleg vmi tészte(de ebből nem tul sok) krumpli főzelék, töltött paprika hús és rízs nélkül)na kb szinte minden de feleannyit eszem belőle mint előtte

uzsi: joghurt, vagy zöldség saláta...

vacsi: 2tojás light vajban készitve zöldségekkel és esetlek kér vékony szelet pulykamell sonkával

mozgás: heti 2X-3X kb 40-45perc bicikli

és naponta Rubint Réka (youtubos 3részes tornája) has-csipő-comb-fenékre

ha ezt folytatom akkor kb mennyi idő alatt szabadulhatok meg 3-4kgtól?(mert tudom h keveset fogyni tovább tart mint nagyobb sulyboo, de mégis menyire)szeretném ha semmi feleslegem nem lenne és kicsit izmosabb lenneék)

jelenleg: 158cm vagyok és 51kg..tudom nem tűnik soknak, de elég mamás a testem:S

2009. júl. 20. 20:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
59-ből fogytam le:):) Nem voltam túlsúlyos egyáltalán, Tipikus homokóra alakom van. Azért kezdtem el fogyózni mert nem voltam megelégedve magammal. Most vagyok 49 kg. Így nekem megfelel. Egy ismerősöm kb. egy vagy másfél hete kérdezte meg, hogy hogyan sikerült ennyit lefogynom ilyen rövid idő alatt...Pont ma futottam össze vele, és örömmel közölte, hogy már leadott 3 kg-ot, és ő sem túlsúlyos:) Egyébként még itt gyakorikérdeseken írta valaki ezt a módszert és gondoltam kipróbálom hát hatásos volt.
2009. júl. 24. 23:17
 12/12 anonim válasza:
De én 1000 kalóriánál ritkán ettem többet, de idővel hozzászokott a gyomrom:) Most már eszem bőven, de nem híztam vissza egy kilót sem:)
2009. júl. 24. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!