Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerül 26nap alatt 5kg-t leadni?

Sikerül 26nap alatt 5kg-t leadni?

Figyelt kérdés
Ha tornázok..és mindennap elmegyek futni, és este nem eszek. sikerül? meg ha kerülöm a zsíros, cukros ételeket?
2009. aug. 31. 23:42
 1/8 anonim válasza:
100%

Szia! Ha tényleg betartod a kitűzött célt, és nem nassolsz akkor szerintem igen!

De ehhez tényleg 2naponta (sőt, ha 26nap alatt szeretnél, akkor naponta) legalább 1 óra torna kell. Próbálj csak rostosat enni. Attól az emésztésed is javul(hat), az is segít a fogyásban. Az általam tapasztalt eddig a csirkemell(vagy valamilyen zsírszegény hús) és rizs.

Ránézésre nem túl fogyis, ellenben szuperül csökkenti az étvágyat, és kevés kalóriát tartalmaz. Én erre esküszöm:)

Na meg persze a salátára.

Ja és még egy tanácsot ha szabad. Ha futsz és utána izomlázad lesz, ne dolgozz rá! Nem ajánlatos, mert ugye sportolás közben ilyen mikronnyi méretű szakadások keletkeznek az izomban, és ezek között épül fel az új izomrost. Ettől nő.

2009. szept. 1. 00:02
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2009. szept. 1. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha este nem eszel, biztosan nem sikerül.

Csak a szénhidrátot hagyd el este, fehérjét egyél némi zsírral. (természetesen eszenciális zsírsavakra gondolok, ami segíti a fogyást)

2009. szept. 1. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
26 nap alatt? Így ha ezeket betartod, lehet még többet is fogysz.
2009. szept. 1. 00:54
 5/8 anonim válasza:
66%
Nekem is az a véleményem h ha betartja ezt, többet is fogyhat, de ha ennyi a kívánt cél, akkor túlzás amit leírtál, egyél este de csak a gyümi meg ienek :D én 2 évvel ezelőtt fogyóztam, de visszahíztam mert túl hamar akartam leadni a kilóim, 4 hó alatt 20 kg-ot adtam le de 1 évig tartott a "jó élet" szal most hosszabb és lassúbb távú fogyokúrát szeretnék kezdeni bye
2009. szept. 1. 02:06
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Nemtudom mennyiből szeretnél 26nap alatt leadni 5kg de sokkal többet is lelehet adni ha mindent tuttira batartasz.Sok sikert kitartást:)
2009. szept. 1. 06:27
 7/8 anonim válasza:
68%

hm nektek a hizással van bajotok , nekem meg a soványsággal :(

én ha egy nap nem eszek akkor már meg látszik rajtam az hogy fogyok, sajnos, én nem szeretek enni, és csak annyit szoktam enni, hogy legyen mit fel emésztenie a szervezetemnek, szedtem már étvágygerjesztőt is, de attól csak folyton elaludtam, :(

hajrá ki tartás, ha igazán le szeretnél fogyni, akkor sikerülni fog,

2009. szept. 1. 06:47
 8/8 A kérdező kommentje:
hát 164cm vagyok, és 62kg. a nyáron 5kg-t felszedtem, és meg is látszik.. és 26.-án meg egy fontos nap lesz, és muszáj lesz. :D köszönöm a válaszokat. ;):)
2009. szept. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!