Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen miltivitamint szedjek?

Milyen miltivitamint szedjek?

Figyelt kérdés
Már március óta fogyókúrázom, sikerült leadnom eddig 29 kilót. Most észrevettem hogy elkezdett hullani a hajam, gondolom egy kis vitamin nem ártana. Milyet ajánlanátok? Még mindig fogyózom. Valami olyan ami nem lassítaná le a fogyásomat, félek a visszahízástól.
2012. aug. 9. 13:58
 1/3 Szoondiii ***** válasza:

ha a "fogyó" miatt hullik a hajad, az elvileg baromi rossz.

gyakorlatilag is. fel nem tudom fogni, hogy egész napi húsevés, zöldség pusztítás mellett hogyan lehet valakinek erős hiánybetegsége.

holnapra írok valamit, ami a családban idősebbeknek bevált, de nem tápkiegekre kéne alapozni. oké, hogy c,d vitaminból több kell mint amit megeszünk, de a többi az zöldség-gyümölcs kérdése.

esetleg kaphatsz jó ajánlatot holnapig, biztos jó lesz az is.. de én a kajálást tenném rendbe előbb, a fogyókúra éhezés- a fogyáshoz viszont nem kell éhezni.. minőségileg sem.

2012. aug. 9. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
a B12 vitamin hiánya felelős a hajhullásért. de az előző tanácsát fogadd meg. tönkreteszed a szervezeted, ha ezt nem viszed be rendszeresen, szóval szerintem az egészséged fontosabb pár kiló leadásánál. hosszútávon ebbe belerokkan a szervezeted. ez nem ér meg pár kiló csökkenést, ha meg igen, akkor meg is érdemled.
2012. okt. 9. 15:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a válaszokat: Igazán nagyon kedvesek vagytok. Én normális válaszokat vártam nem pedig lehurrogást. Csak bántani tudják itt az emberek egymást,akinek sikerül fogynia és talán nektek nem. Meg lett a problémám oka egy új hajfesték okozta. Szóval kicsit normálisabban is lehetne válaszolni.
2012. okt. 13. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!