Fogyókúrázom, milyen multivitamint szedjek és hogy étkezzek meló mellett?
Multi-Pro Pak vagy Mega Daily One jó lenne? melyik jobb?
illetve az aerob mozgást és az erősítést kiváltom a fizikai munkával?
kedves #2 nem értünk egyet... vitamint hogy lehet műanyagból előállítani? fából vaskarikát? de javítsatok ki ha tévedek...
egy-egy gyümölcsből szerintem nem fogok tudni fedezni semmit, ahhoz nagyon sokat el kéne fogyasztanom, de lehet, hogy megint tévedek
kérlek ne mondd meg, hogy mit tennél a helyemben, mert örülök, hogy találtam állást, de ha gondolod, míg én dolgozok kereshetsz nekem!
azért köszönöm a válaszod :)
Jaj, az előzőek valószínűleg csak messziről láttak még fizikai melót. Keressen másik munkát? Jó tanács...
Kérdező, a vitaminokhoz nem tudok hozzászólni. Legyen egy kiadós reggelid. Vagy egy jó nagy adag müzli (zabpehely, olajos magvak, lenmag, szezámmag, aszalt gyümölcs, banán stb.), vagy teljes kiőrlésű kenyér tojással vagy hússal, zöldségekkel. Szóval a lényeg, hogy sokáig eméssze a szervezet. De tényleg ne sajnáld magadtól a mennyiséget. Ugyanígy az ebédnél is. Sok hús, rizs, esetleg durum tészta (erről nincs tapasztalatom, csak hallottam róla, hogy ez is megfelelő). Vacsorára már nem ajánlják a szénhidrátot, de ha esetleg műszak miatt még utána is sokáig ébren leszel, mehet akkor is. Az a lényeg, hogy amíg a napod aktív, dolgozol, addig sok lassan felszívódó szénhidrátot egyél.
Aztán ha ettől hízni kezdenél, akkor visszább veszel az adagokon.
Normális vagy nem normális, az ország nagy részén ez van csak. Nincs lehetőség válogatni. Abban igazad van, hogy érdemes minél jobb helyet keresni, de akár évekig is eltarthat, míg lesz.
De már nagyon eltértünk a témától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!