Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlytartás mellett jó az, ha...

Súlytartás mellett jó az, ha néha eszem ezt-azt? :D

Figyelt kérdés

Elutaztam, és nem vonom ki magam a jó kajából a fánkból meg ilyenekből. Persze csak mértékkel eszem, és amelett mindennap eszem gyümölcsöt, zöldséget és igyekszem a kenyérből is a teljes kiőrlésűt enni. De ma ettem egy jégkrémet, meg egy nagy muffint ( mondjuk ez kicsit sok volt, de hát na ) , és mondjuk sétáltam is sokat, és ma még futok is, meg 30 perc edzés. És akkor mondjuk holnap nem eszem cukrosat, meg 6 után amúgy sem fogok enni.

Na de most összevissza írok, és a lényegre térek. Ha eszem mostanság pizzát, vagy gyors kaját, meg néha ilyesmiket ( nagyon jóféle péksütik vannak errefele az az igazság...) attól még nem hízom meg? Egy nagyon kevés felesleg van rajtam. De most ezt a nagyon keveset tartani szeretném. jaa és 15/L és 164 cm és körübelül 53 kg, asszem. :)

meg van mirelit pizza a hűtőben és fogalmam sincs hogy álljak hozzá, majd egyszer ebédre, de nem lesz belőle gáz? és ha megszabom, hogy csak heti 3x eszem ilyen szemét kajákat ( hogy mirelit pizza, péksüti, meg fánk, csoki... ) az úgy oké?

2012. júl. 20. 18:23
 1/3 A kérdező kommentje:
futni mindennap mennék, na meg persze edzek is!:)
2012. júl. 20. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A magassághoz mérve a súlyod még kevésnek is tűnik... hagyd már ezt a hülye fogyókúrás baromságot! 15 vagy,fejlődsz... ilyenkor nem kell terhelni a szervezeted.edd,ami jólesik,ha mozogsz mellé,nem kell ilyeneken parázni,hogy rád rakódik...
2012. júl. 20. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
szép meg jó dolog megfogadni hogy heti 3, de nem valószínű, hogy a hetek-hónapok múlásával be is fogod tartani.. mert ha azt látod hogy nem hízol, akkor egyre többször fog becsúszni szemétkaja.
2012. júl. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!