Súlytartás mellett jó az, ha néha eszem ezt-azt? :D
Elutaztam, és nem vonom ki magam a jó kajából a fánkból meg ilyenekből. Persze csak mértékkel eszem, és amelett mindennap eszem gyümölcsöt, zöldséget és igyekszem a kenyérből is a teljes kiőrlésűt enni. De ma ettem egy jégkrémet, meg egy nagy muffint ( mondjuk ez kicsit sok volt, de hát na ) , és mondjuk sétáltam is sokat, és ma még futok is, meg 30 perc edzés. És akkor mondjuk holnap nem eszem cukrosat, meg 6 után amúgy sem fogok enni.
Na de most összevissza írok, és a lényegre térek. Ha eszem mostanság pizzát, vagy gyors kaját, meg néha ilyesmiket ( nagyon jóféle péksütik vannak errefele az az igazság...) attól még nem hízom meg? Egy nagyon kevés felesleg van rajtam. De most ezt a nagyon keveset tartani szeretném. jaa és 15/L és 164 cm és körübelül 53 kg, asszem. :)
meg van mirelit pizza a hűtőben és fogalmam sincs hogy álljak hozzá, majd egyszer ebédre, de nem lesz belőle gáz? és ha megszabom, hogy csak heti 3x eszem ilyen szemét kajákat ( hogy mirelit pizza, péksüti, meg fánk, csoki... ) az úgy oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!