Fogamzásgátló mellett tényleg híznék?
A fogamzásgátló NEM növeli az étvágyat. Ez csak jó kifogás, semmi más.
A fog.gátló a hormonháztartásba avatkozik be. Igen, van, aki emiatt hízik, de a jól megválasztott tabletta nem hizlal. A tabik nem egyforma mennyiséget tartalmaznak ugyanabból a hormonból, és többféle is létezik.
Én nem híztam tőle (kétfélét szedtem, egyiktől sem) viszont fogyni sem tudok mellette. A két tabi között, amíg nem szedtem, pikk-pakk tudtam fogyni, sokkal kisebb erőfeszítésekkel, most meg nem mozdul a súlyom.
De ez sem feltétlenül igaz mindenkire, sőt, a többségre sem.
Szia!
Én másfél éve szedek tablettát, és valóban, feljött 4-5 kg. Én igazából ezt nem a tablettának tudom be, egyszerűen van kinek főzni, van kivel jókat enni:)
Persze most már zavar, de rendes étrend és mozgás mellett lassan, de biztosan mennek le a kilók és a centik:)
Szóval ez ne gátoljon a szedésében, figyelj majd oda a súlyodra, alakodra, étvágyadra, és nem lesz probléma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!