Szed valaki fogamzásgátlo tabletta mellett fogyaszto kapszulát? (Slim fit 2000 kezdek el szedni) Nem gyengíti a fogamzásgátlót?
ide esetleg lenne kedvetek ilyen tapasztalatokat leírni?
szerintem hasznos lenne
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__2..
Kérdező: természetes anyagok, a gyógyszerre nem lehet semmi hatásuk. se a teának, se a fahéjnak :D
ez elvileg csak citrom, fahéj, zöld tea, jáva tea vagy mi a lófa.sz (tudom mert "vitatkozom" erről egy fanatikussal, aki valamiért nagyon nem fogja fel a sejt szintű energianyerést, a zsírsavak terminális oxidációját) és utána néztem ennek a szutyoknak én is.
de általánosságban igen, ha hasmenést okoz(na) az problémás lehetne.
Én a slimfit mellé szedem a fogamzásgátlót(yadine) és nem lettem terhes :)
Megkérdeztem az orvosom is, ő is mondta h nyugodtan szedhetem mellé. Fogyni is sikerült 7 kilót másfél hónap alatt.
Hali!
Most találtam rá erre a fórumra. Mikor tavaly szedtem a slimfit-et én is szedtem mellette fogamzásgátlót és nem éreztem hogy csökkentette volna a hatását.Fogyás nálam is volt.6kilót fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!