Napi maximum 4 darab édesítő tabletta árt?
ha cukorbeteg vagy, akkor ne olvasd tovább a válaszom
...
miért használsz ilyen sz@rokat?
inkább kis mennyiségű cukor vagy méz, mint ezek a sz@rnak sem minősíthető szemetek
amit én vettem, azon az áll, hogy egy normál súlyú felnőttnek a napi maximális adag 20 db. én is kb. 4et eszek, kettőt a reggeli zabpehelyhez, meg utána tea, esetleg kv.
én nem tartok tőle annyira, aki olyan helyen dolgozik mint én (vegyész labor...) az ocsmányabb dolgokat is felszív naponta, mint ami egy ilyen tablettában van. ráadásul semmilyen kutatás nem igazolja biztosan, hogy káros lenne, ellenben a túlzott cukorfogyasztás miatt már millióan lettek cukorbetegek, túlsúlyosak, stb.
ez nem azt jelenti, hogy orrba szájba kell tömni, de napi pár darab nem fog megártani. ha cukorbeteg vagy, más választásod nincs is nagyon (esetleg fruktóz?), és aki fogyózik, az se szereti, ha a cukor szórakozik a vércukrával, és emiatt nagyon hamar megéhezik.
mellesleg én napi 1-2 pohár teát iszom, és néha 1 kávét is. csak ezekre 2hetente elment egy kiló cukor, pedig nem 10 kanállal iszom, elhihetitek. ez szerintem sem anyagiakban, sem egészségben nem múlja felül az édesítőszert.
csak közlöm, hogy a te "természetes alapanyag" cukrodat úgy finomítják, ahogy nem szégyellik.
hogy bírjuk meginni? az a mi dolgunk. senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy ilyeneket egyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!