Napi maximum 4 darab édesítő tabletta árt?
"Meg egy egy mesterséges szintetikus sz@r a cukor meg természetes alapanyag."
A fehérített, finomított cukor olyan messze van a természetes alapanyagtól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Lehet, hogy nem árt, de nem is használ. Több helyen olvastam, hogy rákkeltő. A párom pl. édesítővel issza a kávéját, nem örülök neki.
Kávéról nem tudok nyilatkozni, milyen cukor nélkül, mert nem kávézom, de teát szerintem nyugodtan igyál üresen, a zöldtea, gyümölcstea cukor/édesítő nélkül sokkal finomabb. Vagy egy kis méz mehet bele. Én pl. Xilit-et vettem tegnap, kipróbálom azt, hogy milyen. 40%-kal kevesebb kalória van benne, mint a finomított kristálycukorban. Zabkását én is szoktam reggelire csinálni, de párolt almával fahéjjal, vagy éppen a fagyasztóból veszek ki barackot, vagy friss ananásszal. Nagyon finom, édesíteni sem kell, mert a gyümölcscukor éppen elég benne. Ez sem fér bele a napi ch-szükségletedbe?
Inkább használok mézet, kevés barnacukrot, mint édesítőt. Lehet, hogy nem fogok heti 2 kg-ot fogyni így, hanem csak fél kg-ot, de azt legalább egészségesen, mozgással együtt teszem.
"Napi maximum 4 darab édesítő tabletta árt?"
nem is használ. az árt az lehet túlzás. inkább kerüli az ember, ahogyan teheti. mint hogy sima cukor sem kell, ezért olyan vegyszer sem kell, ami azt kiváltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!