Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 évesen 102 kg? Mit lehetne...

10 évesen 102 kg? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Beutalta a háziorvos endokrinológiára a kórházban 1 hétre, semmilyen szervi baja nincs. Próbálták ott megtanítani jól táplálkozni, de nem eszik zöldséget, gyümölcsből csak almát.

Ezen kívül rengeteg édességet eszik és csak otthon ül a gép előtt, reggeltől éjjelig.

A szülők már feladták, a kislány senkire sem hallgat, ha eldugták előle az édességeket, akkor képes volt órákon át hisztizni, vergődni, stb, amit a szülők már nem bírtak idegileg.

2012. aug. 9. 12:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
és inkább legyen megnyúlt bőrű amit ellehet távolítatni) de egészséges, minthogy már 10 évesen ilyen kövér kislány!
2012. aug. 9. 13:27
 32/41 Szoondiii ***** válasza:
56%

igen, én ezért írtam már először is szakértői segítséget, pszichológust..

az emberek nem szeretik, ha beleszólnak az életükbe.

okkal van nekem is 22%-om itt.

de egy próbát csak megér. viszont egy megjegyzés: attól, hogy a kislány a Kérdezőnek hisztizik 6 órán keresztül, a szülők idegei nem lesznek jobbak. tehát vagy a szülőknek is változniuk kell ebben, vagy szétköltözni egy pár napra.

2012. aug. 9. 13:29
 33/41 A kérdező kommentje:

Köszi amúgy a válaszokat.

2-kor úgyis átmegyek hozzájuk, és rákérdezek, hogy mit tehetnék, és elmondom, ahogy én elképzeltem. Este írok, hogy mi lett.. :)

2012. aug. 9. 13:38
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem kell otthon felesleges élelmiszert tartani, mindenki pontos adagokat eszik. Valami olyan hobbi, elfoglaltság lenne jó neki, ami kicsit mozgatja. Ha végképp nem lehet a géptől kimozdítani, akkor nintendo wii vagy valami, amitől mozog. Észre sem veszi, élvezi, de mozog. 102 kg 10 évesen, oda már bármilyen kicsi mozgás jó, még a nintendo is kifullasztja fél óra alatt. Ha kimerül, nincs ereje hisztizni sem.
2012. aug. 9. 13:38
 35/41 anonim ***** válasza:
nem olvastam el a valaszokat ugyh lehet valaki mar irhatta ezt is, de szerintem pszichologushoz kell vinni és beutalni olyan intezmenybe ahol kulon van a szuleitol és tulsulyos gyerekekkel foglalkoznak, nincs PC csak normalis jatekok, sport, akár csak fogocska, bujocska ilyen primitiv jatekok amik megmozgatjak, és dietas kajat kap, vagy legalabbis nem annyi mennyiseget amennyit otthon, amikor suliba jar akkor hogyan étkezik? szulo mit csomagolt neki eddig h idaig sullyedtek? amugy meg tessék a szamitogepet kikapcsolni, kivenni belle valamilyen kabelt es azt mondani h elromlott, h ne uljon ott egösz nap..es jo lenne ha a szulo csinalna valamilyen programot neki, h ne kelljen egész nap benn ulnie a gyereknek, unalmaban a felnott is tud zabalni..es felesleges kajat nem kell tartani otthon, kikell azt érdemelni..
2012. aug. 9. 13:44
 36/41 anonim ***** válasza:
Pszichológus de sürgősen! Ennek különben így nem lesz jó vége...
2012. aug. 9. 13:54
 37/41 anonim ***** válasza:

El van kényeztetve!

Jól fel kéne képelni,amint hisztizni kezd!

Idegroncsok a szülők? Részben a gyerek miatt? Azt a részt köszönjék maguknak!Minek kényeztették el?

Be kell zárni a szobába,leönteni egy vödör vízzel,stb.

Ne,hogy már egy 10 éves takonnyal nem bírnak!

Különben is,hatalmas problémái lesznek emiatt a későbbiekben,szóval mindenképp helyre kell tenni.

Sok sikert hozzá!

2012. aug. 9. 15:49
 38/41 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy nem hajlandó abbahagyni a gépezést?

Azok a szülők nem szégyellik magukat?!

10 éves taknyos sz@rdarab a hisztijével mindent megold?

Szánalom!

2012. aug. 9. 15:51
 39/41 anonim ***** válasza:
Egy idézet a kedvenc közszereplőmtől : "ollyan pofonokat zörgetnék le neki hogy csak csattogna a két szeme" nem kapna semmilyen tésztát, cukros hülyeségeket. Rizs lenne az egyetlen szénhidrát bevitele, húsokat akármilyet kapna napi 3x adnék neki egy keveset, a gyümölcsöket meg tálkákba tenném és csak abból tudna enni mert kamrába zárnám a többi kaját amit megeszik. Ennyi a szülő hibája rosszul nevelte, nekem anyukám nagymamám úgy csinálta hogy ha nem kell hát nem de mást nem kapsz csak ami van. Szóval semmilyen olyan kaja nincs amit meg ne ennék.
2012. aug. 9. 16:14
 40/41 anonim ***** válasza:

A számítógépezés abbahagyására van egy jó módszer:

A szülők szépen lekapcsolják a tápegységet (a gépház hátulján, nagyon egyszerű) és akkor a kislány nem fogja tudni bekapcsolni. Gondolom ehhez még nem ért...

2012. aug. 9. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!