Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 évesen 102 kg? Mit lehetne...

10 évesen 102 kg? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Beutalta a háziorvos endokrinológiára a kórházban 1 hétre, semmilyen szervi baja nincs. Próbálták ott megtanítani jól táplálkozni, de nem eszik zöldséget, gyümölcsből csak almát.

Ezen kívül rengeteg édességet eszik és csak otthon ül a gép előtt, reggeltől éjjelig.

A szülők már feladták, a kislány senkire sem hallgat, ha eldugták előle az édességeket, akkor képes volt órákon át hisztizni, vergődni, stb, amit a szülők már nem bírtak idegileg.

2012. aug. 9. 12:58
1 2 3 4 5
 21/41 Smartguy86 ***** válasza:
2012. aug. 9. 13:19
 22/41 anonim ***** válasza:

jesszusom. :O

egyben sajnálom énis és egyben kicsit kiábrándító is.

Ehhez a szülőknek is lehet valami köze hogy ilyen sorsra jutott.!

Az igen jó ha az anyukája egészségesen főz! Egyen napi 5x keveset, az jó ötlet hogy csoki chips helyett aszalt gyümi, alma-banánchips..ehetne még diétás joghurtokat is, natúr joghurtot almával. Azis elmegy egy "édességnek"és még nemis hízlal!

Ha meg hisztizik megkell fogni leültetni és jól ráordítani hogy nem ehet olyan szrságokat mert belefog halni!!! Ha meg azután is hisztizik hagyni a fenébe hadd hisztizzen egyszer majd megunja, nemkell vele törődni!

2012. aug. 9. 13:20
 23/41 A kérdező kommentje:

A többi gyerekkel nem voltak ilyen gondok, és lám, ők alig esznek édességeket, egészségesen táplálkoznak és normális a testsúlyuk. Van ugye a 10 éves kislány, 11,5 éves lány és a 18 éves fiú, a barátom.

Szerintetek megkérdezzem, hogy segíthetek-e én? Onnantól kezdve szerintem a szülőknek is könnyebb lenne, én tudnám kezelni a hisztijét. A húgom is nagyon hisztis volt, kineveltem belőle. Ő is kajáért hisztizett,szóval már túl vagyok egy ilyen "nevelésen".:)

2012. aug. 9. 13:20
 24/41 Smartguy86 ***** válasza:

Erről a videon szereplő kislányról is azt jut eszembe, hogy mit akar az anyja, mikor ő is olyan hájas, hogy már gurul.

A szülőnek példát kell mutatnia, nem pedig támogatni a gyerek önpusztító életmódját!

2012. aug. 9. 13:21
 25/41 A kérdező kommentje:

Csak félek, nehogy rossz néven vegyék a segíteni akarásomat.

2 éve vagyok együtt a fiukkal, és jó a kapcsolatom a szülőkkel, ezeket amit leírtam, mind ők mesélték. Kivéve persze, amit a saját szememmel is látta, pl a hisztik.

2012. aug. 9. 13:22
 26/41 A kérdező kommentje:
Nem tudok videót nézni sajnos ezen a gépen. :(
2012. aug. 9. 13:23
 27/41 Szoondiii ***** válasza:

attól függ, hogy viszonyulnak hozzád párod szülei.

elvben mivel ők már kudarcot vallottak, így jogos lenne, hogy megpróbáld te. de azért a szakértői segítség.. na de biztos sikerül neked is, ha nem leszel engedékeny.

hajrá.

2012. aug. 9. 13:23
 28/41 A kérdező kommentje:

Állítólag szeretnek engem, meg hát ilyen bensőséges dolgokról szerintem nem beszéltek volna nekem, ha nem bíznának bennem és nem szeretnének..

A barátom szerint megengednék, de hát nem tudom, kicsit félek megkérdezni...

2012. aug. 9. 13:24
 29/41 Smartguy86 ***** válasza:
Szooondii: már csak az lenne az igazán szép, ha a szülők jönnének a sablonszöveggel, hogy kinek képzeli magát a kérdező, hogy itt anyáskodni akar felettük, hiszen ők a szülők, az ő gyerekük, stb... :S
2012. aug. 9. 13:25
 30/41 anonim ***** válasza:

a videóban látható kislány ugyanilyen volt sokat evett,hisztizett utána valamiért mégis ráállt a fogyira és nagyon sokat fogyott azóta, de annyira megnyúlt a bőre hogy szinte a térdéig lóg. És a mozgását is akadályozza.Pedig sokat mozgott,mozog. Rajta már csak a plasztika segítene.

A 10 éves kislánynak is kéne valami motiváció, mutatni neki valami videót, pl ezt amit linkeltek hátha megjön az esze!

2012. aug. 9. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!