Ez jó átlag? Vagy fogynom kéne? (alul leirás)
csípő 76 cm? az marha kevés. Viszont a 13 éved is.
Ergo: élj egészségesen (mozgás, táplálkozás) és ennyi. Nem kell fogynod, és ne érezd magad ducinak. Aki meg azt mondja, foglalkozzon magával.
Meg ez a név is: kövérlány. Ne legyél már buta liba, hogy testképzavart csinálsz. LEGYEN TÖBB ÖNBIZALMAD!
83%, lehet csak nekem tűnik fel, hogy hülyeségeket írsz, de nekem NAGYON feltűnik.
mi az, hogy savas szervezet te szerencsétlen?
a szervezetben brutálisan komoly puffer rendszer működik a pH egyensúly fenntartásáért, a gyomrod pedig természeténél fogva savas bakker!
ne legyünk már idióták! hát hozz egy rohadt pH mérőt -digitálisat, az jó hegyes- hadd szúrjam a szívedbe...
eszem fa.szom megáll, ez hihetetlen!
olyanok írnak táplálkozási kérdésekben gyerekeknek VÁLASZOKAT, akik 'elsavasodnak' a hústól!
Ó jaj szegény eszkimók, most meg elsavasodnak mert fókát esznek bálnával.. mostanában a hószánok elektromosak, nem hallottátok? és eszkimók savas testét használják akkumulátornak... ELÉG legyen már az ilyen tudománytalan baromságokból..!
Kérlek titeket, sőt: könyörgöm!
Nem lehet ezt az agyament elmebeteget valahogy véglegesen kitiltani innen!?!? (Természetesen Szondira gondolok...)
Szerintem is jó lenne, mert elég zavaró, hogy ilyen idegbetege módon mondja ela véleményét, másokat lesikagyúzva...
Ettől nekem nem lesz hiteles soha, akkor se ha igaza van, mert egy ÉRTELMES ember, nem fröcsögve, tele indulatokkal érvel....hm szerintem a NASA-ban sem üvöltöznek így :D
"a szervezetben brutálisan komoly puffer rendszer működik a pH egyensúly fenntartásáért"
Na okos vagy, minél több savasat visz be, annál nagyobb munkára van szüksége, aztán összeomlik...amúgy meg pontosan tudom,tanultam biológiát középiskolás koromban, elég jól ment ;)
én nem fröcsögök indulatoktól.
szimplán csak nem szerettek hallgatni az igazságra, met ugye akkor változtatni kéne, amihez lusták vagytok, vagy egó miatt nem akartok igazat adni.
megint hülyeség lett leírva, ha savakat viszel be, nem borul fel a pH egyensúly. a gyomorsavnál úgy sem viszel be savasabb dolgot. biológiát tanultál, de milyet..
nem tetszik a stílusom? akkor tedd szóvá, egészségesebb nem leszel tőle. olvass utána miről írok, és akkor okosabb leszel. ennyit tehettek. ezt kell tennetek! :)
Senkinek nem tetszik, egy értelmes ember nem így reagál ;)
Megjegyzem vannak tojásallergiások is, aminek semmi köze tejhez vagy gabonákhoz, de te most elolvastál egy két cikket, és marhaokosnak hiszed magad....
A gyomor azért savas, hogy emésszen a savakkal. Azok onnan nem mennek ki.
és akkor mi megy ki a gyomorból, ami elsavasít? :)
hogy ne menne ki a gyomorsav, szerinted van egy sav-gát a beleid előtt, vagy mi? :D
és most hogy jönnek ide a tojásallergiás emberek? vannak parlagfű allergiások is, igen.. és én is allergiás kezdek lenni, emberekre..
valóban, az immunrendszerünket tönkre lehet vágni vegyszerekkel is, élelmiszerekkel is. felhívom a figyelmedet a gabonák, tej ilyen hatására.
az mennyire értelmes, hogy elkezded találgatni egy vad idegen ember (vagy legyek idege vadember?) olvasottságát?
lehet, hogy 3x annyit olvastam mint kegyed, és cikkeknél esetleg komolyabb írásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!