Szerintetek hány kg-t kell még fogynom? (kép)
2012. aug. 5. 16:55
1/16 anonim válasza:
jaj mégegy magamutogató, dícséretre vágyó lányka... Legyen: Nem kell semmit fogyj, csinos vagy.
2/16 anonim válasza:
Tök normális vagy.
Egyébként: [link]
3/16 A kérdező kommentje:
Abszolút nem dicséretre vágyom! Nagyon nem vagyok elégedett magammal. Tudom hogy még minimum 5kg-t kéne fogynom.
2012. aug. 5. 17:06
4/16 anonim válasza:
Most nem azért de ti mennyire vagytok dagadtak akik azt írják erre hogy perfekto, szerintem átlagos, + mellé még kicsit plöttyedt,jó étrend + súlyzós + aerob edzés kellene, egy 8 hetes laza diéta bőven baromi jó csajjá tenne, olvasd el a Sárga kapszulát.
5/16 anonim válasza:
3-4 kiló lemehetne,és eddzél,mert lötty vagy!
6/16 Filinger Artemisz válasza:
Szerintem csípőről kéne fogynod.
7/16 anonim válasza:
hát én nem tudom kilóban mennyi az, de még van rajtad egy kicsi az tény. én azt mondanám tippre hogy 8-10 kg, de legyen 6 aztán tegyél fel új képet és meglátjuk
8/16 anonim válasza:
8-10 kg??? 50 kiló legyen szerencsétlen 170 centihez? Hogy lehet ilyen marhaságot mondani?
9/16 anonim válasza:
És akkor csodálkoztok,hogy mennyi anorexiás fiatal van! Nemrég olvastam itt egy kérdést a csajszi már hánytatja magát. Sok barom! Tökéletes a súlyod.. Ha nagyon nem tetszik építs izmot..
10/16 anonim válasza:
5 kilót. sztem a 170/ 55 az ideális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!