Hány kg-t kellene fogynom, hogy jó alakom legyen? (kép)
14/L 164cm, 54 kg vagyok, de az alakom nem tetszik!! Kb, hány kilótól kéne megszabadulnom?? (bocsi a képek minőségéért+ meg nem volt álló tükröm!! )
Link:
Köszi a válaszokat!!
Szia!
Szerintem ne kilóban akard kapni a választ. Pontos számot amúgy sem lehet mondani, mert a súlyodba belejátszik a csontjaid minősége és súlya is.
Ha fogyni szeretnél, figyelj oda, mit eszel és hajts rá tornával a neked nem tetsző részeidre.
Ne fogyókúrázz, inkább tartsd be a szétválasztó diétát (fehérjét szénhidráttal ne egyél, még panírozott húst se, hagyd el a rizst és a krumplit az étrendedből). Az én lányom ezt csinálta egy évig, két ruhaméretet "ment össze" úgy, hogy soha sem volt éhes. (Ezt a diétát a gyerekorvos ajánlotta, úgyhogy teljesen biztonságos, nem lesz a szervezetedben semmiből hiány.)
Amúgy szerintem teljesen felesleges fogynod, a képek alapján nagyon csinos vagy.
szerintem pont jó az alakod így ahogy most van, kellőképp domborodik ott ahol kell
arra figyelj hogy zsíros cukros kajákat ne egyél az senkinek se használ
Szia!
Szerintem neked így is szép az alakod!
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!