Az édesítőszer tényleg úgy hizlal, mint a cukor?
mert az ember nem magában eszik cukrot, hanem belerakja valami eleve sz.arba.
kérdező, nem hizlal, vegyszer. a cián hizlal? így is füstös sz.ar levegőt szívsz, aromás, tartósított kajákat eszel. és most még édesítő akármit is enni fogsz?
#2 - Barátnőid nyilván csak elméletben diétáznak :DDD Nagy kamugépek.
A rendes étrend amúgy nem itt kezdődik - az édesítő szerek mérgek. Mint minden mérget, ezt is a máj hivatott feldolgozni - ami méreggel nem bír, azt keményen kénytelen a test zsírsejtjei között elraktározni. Ezért kötelező a túlsúlyos embereknél a fogyást méregtelenítéssel egybekötve kezdeni (tehát megemelt folyadékmennyiség, rostokban gazdag étrend!!!).
Ezen túl aki kövér, annak jusson eszébe, hogy a pocakjában mérgeket cipel magával napi 24 órában... Nem hiába halnak korán a túlsúlyos emberek...
Én alapból nem tartom normálisnak, hogy egy természetes dolog (jelen esetben cukor) helyett valami mű-dolgot (azaz édesítőszert egyen az ember.
Pedig amúgy nem is vagyok ilyen bio-mániás, sőt!
Én azt vallom (és persze nem kell egyetérteni, ez mindenkinek egyéni meggyőződése!), hogy rendes cukrot lehet nyugodtan enni, MÉRTÉKKEL - mint mindent.
Nekem ez vált be, lefogytam mellette, úgyhogy biztosan nem állnék át semmiféle édesítőszerre, ami amúgy véleményem szerint logikus, hogy szintén hizlaljon, vagy legalábbis simán hihető, hiszen eddig minden jónak tűnő mű-dologról utóbb kiderült, hogy elég komoly hosszútávú negatív hatásai vannak...
Írd be a gugliba, hogy "édesítő hízlal", kiad egy csomó találatot. De épp ma van egy cikk az Origo-n, olvasd el:
de az király, hogy az ilyen cikkek már nem foglalkoznak az alapvető okokkal, a mindennapi ételek hatásaival..
így lehet jól hangzó értelmetlen cikkeket írni, bocsi az OFFért.
"Ezért kötelező a túlsúlyos embereknél a fogyást méregtelenítéssel egybekötve kezdeni (tehát megemelt folyadékmennyiség, rostokban gazdag étrend!!!).
Ezen túl aki kövér, annak jusson eszébe, hogy a pocakjában mérgeket cipel magával napi 24 órában... Nem hiába halnak korán a túlsúlyos emberek..."
Na megint egy önjelölt szakértő!!!
Ember!!! Kérdezz meg egy belgyógyászt vagy legalább a háziorvosodat, mielőtt baromságokat elhiszel és még terjesztesz!!
Méregtelenítésre 3 dolog jó, akár kövér vagy, akár sovány: a veséd, a májad meg egy bokszzsák. Semmi más!!!
Aki kövér, az zsírt cipel, nem mérget. (Kerülhetnek nehézfémek stb. a szervezetbe, de az nem a cukortól meg a kenyértől kerül oda, hanem a levegőszennyezétől, meg az út szélén vett gyümölcsökről, de biztosra veheted, hogy ezeket nem tudod kiméregteleníteni a véredből!!!) És azért hal meg korán, mert az elhízásnak számos szövődménye van. Senki nem az elhízásba hal bele, hanem pl. az elhízás okozta szívbetegségbe, magas vérnyomásba stb.
Az, hogy az édesítő miért "hízlal" az 1-2 kalória ellenére, annak egyszerű mechanizmusa van.
A paleolitmarhaságod legalább ennyire jól hangzó elmélet, kedves Szooondiii.
Nem állítom, hogy a cikknek minden szava aranyat ér, az előbb sem állítottam, a kérdező feltett egy kérdést, és a cikkben megtalálja a választ. Lehetne tudományosabban is fogalmazni, de pillanatnyilag felesleges.
Én nem neked szóltam be, csak az ilyen népbutító cikkeket nem bírom. Ezt ne vedd magadra.
Kevés vitamin, stressz és gyógyszerek.. közben meg megy a teljes őrlésű gabona.. a stresszt nem lehet kizárni, a gabonát igen. Mondjuk lehet Taichizni.. az megnyugtat.
Általános duma a kevés vitamin, és gyógyszer szedés rossz hatása. Nyilván senki sem törekszik sok gyógyszert, kevés vitamint enni.
Méregtelenítés - nem értek egyet a sok rosttal, de tény, hogy oda kell figyelni a folyadék pótlásra.. ez se nagyobb féligazság, mint az origós cikk.
kevés vízzel a testben azért hogy is működik a máj, a vesék?
a boxzsákot adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!