Milyen édesítőszer a legalkalmasabb a cukor helyettesítésére különösen süteményekbe?
Figyelt kérdés
És mennyi felel meg ebből kb egy evőkanál cukornak?Előre is köszi a válaszokat2010. aug. 30. 17:54
1/3 anonim válasza:
Csak a stevia. Az adagolást nem tudom, google a barátod.
A stevia vagy sztívia az teljesen természetes, növényi alapú édesítő. Nincs semmi káros hatása, mint az aszpartamnak.
Illetve ami még nagyon jó, az a nyírfacukor. Ez ugyan cukor, de lúgosít és egészságes. Még a paleo étrend is elfogadja.
2/3 anonim válasza:
Egyik édesítőszer sem. Az édesítőszerrel saját szervezetedet csapod be. Az édes íz érzékelésekor ugyanis a szervezeted felkészül a szén-hidrát fogadására, de nem kapja meg. Ennek aztán éhség lesz az eredménye.
3/3 anonim válasza:
Pontosan!
És a süteményben nem csak a cukor hízlal.
(A nyírfacukor egyébként jó, csak ha nem vagy hozzászokva, hasmenést okoz. De nagyon durvát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!