Nagyon makacs combon lévő zsírtól való (eredményes" megszabadulásra bevethetnék 1-2 hetes éhezést?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve járok kondiba, javultam sokat, de a combomról nem megy le. Már eléggé el vagyok keseredve, a futás jót tett fél évig, de sajnos nem bírta a térdem a futópadot.. vissza kéne a futásra állnom, de nincs pénzem normális cipőre, és mezítláb a füvön sem lenne teljesen célravezető. Így hát maradtak a drasztikus módszerek.2012. aug. 6. 21:25
11/12 anonim válasza:
És az én segítő válaszom miért kell lepontozni?
12/12 anonim válasza:
nyugi nem csak neked pontozták le
amugy azért pontozták le mert nem hiszik el hogy ez tényleg így van és lusták betartani a leírtakat
azt hiszik hogy van valami csoda módszer ami anélkül is megy hogy meg kéne mozdulniuk
de komolyan itt csak ilyenek vannak nagyrészt tisztelet a kivételnek aki tényleg tisztességesen végigcsinálják
de komolyan volt olyan kérdés hogy fogyni akar de úgy hogy ő nem akar oda figyelni arra hogy mit eszik mert szeret zabálni és sportolni sem akar az ilyen debilek soha sem fognak lefogyni
én tényleg csak segíteni akarok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!