Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon makacs combon lévő...

Nagyon makacs combon lévő zsírtól való (eredményes" megszabadulásra bevethetnék 1-2 hetes éhezést?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve járok kondiba, javultam sokat, de a combomról nem megy le. Már eléggé el vagyok keseredve, a futás jót tett fél évig, de sajnos nem bírta a térdem a futópadot.. vissza kéne a futásra állnom, de nincs pénzem normális cipőre, és mezítláb a füvön sem lenne teljesen célravezető. Így hát maradtak a drasztikus módszerek.

2012. aug. 6. 21:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És az én segítő válaszom miért kell lepontozni?
2012. aug. 8. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:

nyugi nem csak neked pontozták le

amugy azért pontozták le mert nem hiszik el hogy ez tényleg így van és lusták betartani a leírtakat

azt hiszik hogy van valami csoda módszer ami anélkül is megy hogy meg kéne mozdulniuk

de komolyan itt csak ilyenek vannak nagyrészt tisztelet a kivételnek aki tényleg tisztességesen végigcsinálják

de komolyan volt olyan kérdés hogy fogyni akar de úgy hogy ő nem akar oda figyelni arra hogy mit eszik mert szeret zabálni és sportolni sem akar az ilyen debilek soha sem fognak lefogyni

én tényleg csak segíteni akarok

2012. aug. 8. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!