Szerintetek így sikerülni fog az alakformálás/fogyás?! (lent)
elkezdtem csinálni gyakorlatokat stb annak reményében hogy lehetek ilyen: [link] lapos has, izmos comb és fenék(ugyanis a hasamon,comb és fenekemen kívül nincs problémám magammal)
de nem tudom..szerintetek így elérhetem? napi 60 percnyi taposógépezés(ministepper), 50 felülés,50 lábemelés, 50 hasprés, heti 2x másfél órás úszás,heti 2-3x futás, 2x étkezés és próbálok oda figyelni mit eszem.
egyébként ti hány perc futást ajánlotok? és azt kocogva vagy erőteljes futással?
KÉRLEK NE!!!
NE LEGYÉL KACSA!
Bárhogy is nézel ki most sokkal szebb vagy mint ez a kacsa a képen valaha is lesz.
Én folyamatosan hosszabb és hosszabb távot futnék. Kényelmes tempóban kocogj a végét meg meghúzhatod ,ha izomlázat akarsz:)
Első nap 1 utca kör 2. nap 1 és negyed 3. nap másfél amíg be nem áll a szervezeted a futásra majd annyit amennyit kényelmesnek találsz.
jah és elflejtettem a leg fontosabbat.
Naponta egyél
reggeli
tízórai
ebéd
uzsona
vacsora
Így az anyagcseréd begyorsul naponta 3x jársz wcre és nem fog felszívódni annyi kaja.
Hogyha keveset eszel azt hiteted el a szervezeteddel ,hogy éhezel így mindent elraktároz amit eszel.
Azaz hiába nem eszel hízni fogsz...:S
Természetesen figyelj oda mit eszel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!