Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyhatok így? Lehetséges,...

Fogyhatok így? Lehetséges, vagy alkati sajátosság?

Figyelt kérdés

[link] - ez nem én vagyok, de a lábam (comb) hasonlít felépítésileg.

A lábam(talptól) 82 centi hosszú, a combom középen 46cm, a tetején 54cm. Nem narancsbőrös, vagy lötyög, vagy bármi, egyszerűen csak nem szeretem, hogy ennyire vastag.

[link] - és valami ilyesmit szeretnék.

Az ismerőseim folyton piszkálnak azzal, hogy túl vékony vagyok, bár engem inkább a testalkatom zavar, nem az a tipikus törékeny, nőies testalkat (82-66-87)94-es váll körmérettel, 168 centihez. Ismertek valami diétatippet, módszert, amitől csinosabb, lányosabb lehetnék?

2012. jún. 7. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csontozati adottságokon nem tudsz változtatni. Ilyenek a csípő és a váll szélesség. Kérdés hogy széles csípővel és vállal jól áll e ha valakinek pipaszár lábai vannak, vagy inkább az ellenkező irányon kéne gondolkozni. :)

Vicces hogy olyat linkeltél rossz példának aki direkt úgy öltözködik hogy a combjait mutogatja, egyáltalán nem vastagok azok a combok. :D

2012. jún. 7. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, valóban érdemes elgondolkodnom azon amit mondtál. Nem azt mondom, lehetne rosszabb, de nekem így a sajátom nem tetszik... De akkor a modellalkat álom marad :DD
2012. jún. 7. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Édes Istenem, ha nekem olyan alakom - combom lenne, mint az első linken lévő lánynak! *-* :(

Ne is gondolkozz fogyáson, ha tényleg ilyen a tiéd is!

2012. jún. 21. 00:51
 4/4 anonim válasza:
100%
nekem az első képen jobban tetszik a comb sokkal, mert van formája, nem úgy mint a másodikon. :)
2012. jún. 21. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!