Fogyhatok így? Lehetséges, vagy alkati sajátosság?
[link] - ez nem én vagyok, de a lábam (comb) hasonlít felépítésileg.
A lábam(talptól) 82 centi hosszú, a combom középen 46cm, a tetején 54cm. Nem narancsbőrös, vagy lötyög, vagy bármi, egyszerűen csak nem szeretem, hogy ennyire vastag.
[link] - és valami ilyesmit szeretnék.
Az ismerőseim folyton piszkálnak azzal, hogy túl vékony vagyok, bár engem inkább a testalkatom zavar, nem az a tipikus törékeny, nőies testalkat (82-66-87)94-es váll körmérettel, 168 centihez. Ismertek valami diétatippet, módszert, amitől csinosabb, lányosabb lehetnék?
Csontozati adottságokon nem tudsz változtatni. Ilyenek a csípő és a váll szélesség. Kérdés hogy széles csípővel és vállal jól áll e ha valakinek pipaszár lábai vannak, vagy inkább az ellenkező irányon kéne gondolkozni. :)
Vicces hogy olyat linkeltél rossz példának aki direkt úgy öltözködik hogy a combjait mutogatja, egyáltalán nem vastagok azok a combok. :D
Édes Istenem, ha nekem olyan alakom - combom lenne, mint az első linken lévő lánynak! *-* :(
Ne is gondolkozz fogyáson, ha tényleg ilyen a tiéd is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!