1 hónap alatt mennyit fogyhatok, ha jóval kevesebb zsírosat eszem, mint eddig, és napi fél órát tornázok, plusz heti több órát sétálok?
Szerintem semennyit, max. nem hízol tovább. Akkor hízol, ha több kalóriát viszel be, mint szükséged lenne rá. Akkor fogysz, ha kevesebbet.
Attól nem lehet fogyni, ha kevesebbet eszel, mint eddig, de még mindig többet, mint szükséges lenne.
Nem hízok. 163 cm vagyok, ahhoz 51-2 kiló.
Világéletemben nagyon vékony voltam, 18 évesen is 42 kiló. Aztán kb. 20 évesen elkezdtem a fogamzásgátlót, elkezdődött a fősuli (azzal együtt a punnyadás, nem kellett napi szinten bejárni, korán kelni, ergo nem mozogtam/mozgok annyit, többet eszem), és elkezdtem jóval többet enni, sok zsírosat. Akkor 1-2 év alatt lettem 51-2 kiló, ennek 7 éve, és ez így beállt.
Semmit nem mozogtam, viszont lány létemre elég sokat "zabáltam", azóta, de hízni egy dekát nem híztam a 7 év alatt. Ezért gondoltam, hogy fogyhatok, ha életmódot váltok.
Igazából kb. 3-4 kilót szeretnék fogyni. A combomon, hasamon, csípőmön, felkaromon látszik picit a háj, meg hogy nem vagyok annyira feszes.
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat!
Te mennyire váltottál életmódot az általam leírtakhoz (illetve a Te előző életmódodhoz) képest?
Én úgy imádok enni, hogy teljesen nem tudok még az egészségtelenekről sem lemondani, inkább úgymond "megfelezem" az adagjaimat. Este 7 után pedig nem eszem. Meg ahogy írtam, többet mozgok (a 0-nál nem nehéz:D).
Köszönöm a választ!
Igen, késő a 7, de én bagoly típus vagyok, éjjel 1-2-ig fent vagyok. Így azért durva lenne 5-kor enni utoljára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!