Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt mennyit fogyhato...

1 hónap alatt mennyit fogyhatok, ha jóval kevesebb zsírosat eszem, mint eddig, és napi fél órát tornázok, plusz heti több órát sétálok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, szerintetek így mennyi mehet ennyi idő alatt,. Ez ahogy látszik, nem egy radikális sport-, fogyókúra, csak egy kisebb életmódváltás. Enni imádok, nagyon egészségtelenül kajálok (zsíros kaják, csoki, hambi, chips, stb), ezek mennyiségét mérsékelném, illetve napi fél órát tornáznék, és heti több órát sétálnék. Mennyi menne le így 1 hónap alatt?
2012. jún. 6. 22:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha leírjátok a véleményeteket, leírom én is, hogy mit szeretnék elérni.
2012. jún. 6. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem semennyit, max. nem hízol tovább. Akkor hízol, ha több kalóriát viszel be, mint szükséged lenne rá. Akkor fogysz, ha kevesebbet.

Attól nem lehet fogyni, ha kevesebbet eszel, mint eddig, de még mindig többet, mint szükséges lenne.

2012. jún. 6. 22:23
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem hízok. 163 cm vagyok, ahhoz 51-2 kiló.

Világéletemben nagyon vékony voltam, 18 évesen is 42 kiló. Aztán kb. 20 évesen elkezdtem a fogamzásgátlót, elkezdődött a fősuli (azzal együtt a punnyadás, nem kellett napi szinten bejárni, korán kelni, ergo nem mozogtam/mozgok annyit, többet eszem), és elkezdtem jóval többet enni, sok zsírosat. Akkor 1-2 év alatt lettem 51-2 kiló, ennek 7 éve, és ez így beállt.

Semmit nem mozogtam, viszont lány létemre elég sokat "zabáltam", azóta, de hízni egy dekát nem híztam a 7 év alatt. Ezért gondoltam, hogy fogyhatok, ha életmódot váltok.

Igazából kb. 3-4 kilót szeretnék fogyni. A combomon, hasamon, csípőmön, felkaromon látszik picit a háj, meg hogy nem vagyok annyira feszes.

2012. jún. 6. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokat fogysz mert az első hetekben mikor diétába kezdesz hamar leszalad egy jó pár kiló.A kezdeti sikerek után azonban erős megtorpanás következik és utána már minden kilóért meg kell küzdened.Mikor én kezdtem úgymond életmód váltásba(Du.5 után nem ettem semmit és nappal is fele annyit mint előtte valamint minden este 20-30 percet tornáztam,semmi üdítő csak vizet ittam és jó sokat))9 nap alatt 7 kilót fogytam.Sajnos ettől vérszemet kaptam és nagyon durva sanyargatásba kezdtem azon a buta elven,hogy ha napközben sem eszek semmit még gyorsabban fogok fogyni.Eléggé tönkrementem ebben de végül valóban lefogytam 24 kilót 2 hónap alatt.Az ára ennek az volt,hogy tönkrementek a fogaim a vitaminhiánytól és hát a bőrömről ne is beszéljünk...
2012. jún. 6. 22:53
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat!

Te mennyire váltottál életmódot az általam leírtakhoz (illetve a Te előző életmódodhoz) képest?

Én úgy imádok enni, hogy teljesen nem tudok még az egészségtelenekről sem lemondani, inkább úgymond "megfelezem" az adagjaimat. Este 7 után pedig nem eszem. Meg ahogy írtam, többet mozgok (a 0-nál nem nehéz:D).

2012. jún. 6. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
édességeket nem ettem soha mert nem szeretem de a sós nasikat igen.Ezekről mind lemondtam és a napközbeni étkezéseket feleztem meg.Két zsemle helyett egy 4 tojás helyett kettő meg ilyenek.Na meg a mozgás mert elötte én sem mozogtam.Inkább a du 5 utáni evés megvonás ami a legnehezebb volt az egészben.Ezt a fogyókúra után is megtartottam nehogy a jojó effektus áldozata legyek.Nem szedtem semmilyen tablettát vagy vitamint és zöldséget,gyümölcsöt sem ettem csak elvétve.A 7 kiló minusz után viszon nagyon bedurvultam.Reggel ettem egy 0 százalékos zsír és cukortartalmu joghurtot délben valami szilárdat(mondjuk egy szemlét valamilyen felvágottal és egy pohár tejjel du. 5 elött pedig megint egy joghurtot.Na az kemény volt.Eleinte reggel ettem a szilárdat de aztán nem bírtam egész nap a két joghurtal ezért tettem át délre a szilárdat.Ez valamikor 2 tükörtojás volt 1 zsemlével.Az egész napi kalória bevitelem kb 400 kalória volt.A tornát pedig fokoztam.Nagyon legyengültem és gyakran szédültem úgyhogy ezt nem ajánlom.Szerintem az esti evést mellőzd és csak 2-3 naponta egyél édességet ,chipset meg ilyeneket mondjuk a délelötti órákban és ne hétpofára hanem keveset.
2012. jún. 6. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Az este 7 már késő!5 után ne egyél.Ha nagyon éhes vagy igyál sok ásványvizet azzal kibírod reggelig.Reggel azért ehetsz normálisan nem hízol tőle.
2012. jún. 6. 23:39
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, késő a 7, de én bagoly típus vagyok, éjjel 1-2-ig fent vagyok. Így azért durva lenne 5-kor enni utoljára. :)

2012. jún. 6. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:
a 4 kg szerintem pont elegendo lenne....akkor tokeletes alakod lenne...de most se vagy kover...valakik szeretik ha van mit fogni az emberen...eggyel kevesebb szenhidratot..es sok zoldseget....es egy csomo vizet juttas a szervezetedbe..
2012. jún. 7. 14:11
 10/12 Imi válasza:
Ne egyél kevesebbet, és nem is kell fogynod, csak tornázz, sportolj.
2012. jún. 9. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!