Én 3 hónap alatt 9 kilót leadtam. A következőt tettem és azóta is teszem mindennap: naponta legalább 2x15 percet gyalogolás, naponta legalább 1x gyalog le és fel a 9. emeletre, kb. 10percet tornázom, has és comb erősítő, nyújtó gyakorlatok, kitörés, fekvőtámasz, stb. Nem viszem túlzásba. Ha kimarad egy nap, nem baj. Reggel 10-ig általában nem eszem(Persze ha kora reggel már dolgozom, akkor eszem keveset amikor megéhezem). Rendes ebéd, könnyű uzsonna, vacsora és du.6 után nem eszem.
Ha csak a 18 óra utáni nem evést tartod be, az is sokat használ.
Szia.
Én a Bécsi Orvostudományi Intézet diétáját tudom javasolni. Interneten megtalálod. Nagyon durva, de gyorsan is lehet vele fogyni, és nem kell a kalóriákat számolgatni, mert adott hogy melyik nap mit és mennyit ehetsz.
És semmi drasztikus fogyókúra! A fentebb ajánlott 1300 kcal-nál többet egyél, mert hosszabb távon semmivel nem árthatsz annyira, mint egy drasztikus fogyókúrával.
Napi kajád 80 %-a zöldség legyen, ezen felül lehet gyümölcs, hal, hús, TOJÁS, magvak (földimogyoró nem), kevés aszalvány. Ha nem vagy rá érzékeny, kevés tejtermék. Ne koplalj. Olajat, zsiradékot fogyassz, de csak ésszerű keretek között.
SEMMIKÉPP se egyél cukrot, (búza)lisztet (kenyér, tészta).
Hébe-hóba, kb. heti 1x kevés főtt krumpli (nem püré), (barna)rizs elfogadható, ha nem bírod nélküle.
Ha mindenképp kell a liszttel sűrített főzelék, akkor zabpehelylisztet használj (nagyon sok jó tulajdonsága van).
Édesítésre ne használj mesterséges édesítőket, még ha olcsók is, nem tesznek jót neked. Használj szteviát vagy xilitet. Keress rájuk google-on.
Nézz utána az ételek glikémiás indexének, és a paleolit étrendnek, a tojással kapcsolatban pedig ajánlom ezt: www.tojaskonyv.hu
És reggelizz! Ne müzlit, hanem tojást, halat, zöldséget.
Fontos a rendszeres mozgás, heti legalább 4 alkalommal, egyrészt valami cardio jellegűt egyszerre min. 40 percet, de a pulzusod 120-130 fölé ne menjen (léteznek olyan "karórák" övvel, amivel pontosan is be tudod állítani, hogy mi az a tartomány, amiben zsírt égetsz), és mellette torna: gerinctorna, pilates, jóga, ilyesmi, sok nyújtással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!