1 hónap alatt mennyit fogyhatok, ha jóval kevesebb zsírosat eszem, mint eddig, és napi fél órát tornázok, plusz heti több órát sétálok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, szerintetek így mennyi mehet ennyi idő alatt,. Ez ahogy látszik, nem egy radikális sport-, fogyókúra, csak egy kisebb életmódváltás. Enni imádok, nagyon egészségtelenül kajálok (zsíros kaják, csoki, hambi, chips, stb), ezek mennyiségét mérsékelném, illetve napi fél órát tornáznék, és heti több órát sétálnék. Mennyi menne le így 1 hónap alatt?2012. jún. 6. 22:10
11/12 anonim válasza:
Én ugyanezzel a módszerrel kezdtem el diétázni. Számoltam a kalóriákat, mindent ettem, napi 5x (mindig ugyanabban az időben), csak kevesebbet mint máskor. És naponta én is kb. 20-30 percet tornáztam. Így 1 hónap alatt lement kezdetben 5 kg, majd egyre kevesebb. 170 cm vagyok és 70 kg-ról indultam. Már pár hónapja abbahagytam, nem tornázok, szószerint zabálok megint, nem figyelek oda a kajálásra és csak 1 kg-t híztam vissza. De most szeretném újra kezdeni, mert még 3-4 kg-t szeretnék leadni.
12/12 A kérdező kommentje:
Kicsit több, mint 1 hét telt el, mióta a kérdésemet kiírtam. Semmi drasztikus változást nem csináltam/csinálok, csupán igyekszem picivel kisebb adagokat enni, a zsírosakat kerülni, és minden este aerobikozok/tornázok 1 órát. 1 kilót fogytam mindössze, viszont centikben mérhető a változás. A csípőm 2 centit, a combom és karom 1 centit, a derekam 4 centit fogyott. Szerintetek ez jó eredmény? Jó úton haladok?
Köszönöm az összes hasznos választ, mentek a zöldek.
2012. jún. 16. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!