Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Méregtelenítés! Hatásos?

Pomo kérdése:

Méregtelenítés! Hatásos?

Figyelt kérdés
Gondolkozom h kipróbálom a mostanában híres master cleanse méregtelenítést de hallottam olyat róla hogy abbahagyása után dupla annyi zsír jöhet fel mint amennyi lement! Valakinek esetleg tapasztalata vagy másfajta módszer ami bevált? köszönöm

2012. júl. 24. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogyokúrának nem, mivel benne is van, hogy méregtelenítés...
2012. júl. 24. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem ér semmit, koplalásnak felel meg és a koplalással járó következményei vannak.
2012. júl. 24. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált be.
2012. júl. 24. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
ezzel a célom nem a fogyás lett volna mert reggelente 45 percet futok meg kevesebbet is eszem csak nem tudok fogyni mert egyszerű sosem ürül ki a szervezetem csak kb 4 naponta és emiatt puffadok is!!! de akkor szerintetek mással próbálkozzak?
2012. júl. 24. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyél sok rostot.
2012. júl. 24. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:

a súlytartáshoz pont elegendő bevitt kalória miatt nem fogysz,vagy a rosszul beállított fehérje-ch arány miatt.

ha ez utóbbi,akkor sok a ch,kevés a fehérje.

a méregtelenítés meg értelmetlen.

erre van egy csomó belsőszerv.

ne igyál egy hétig piát,és akkor méregteleníted őket.

2012. júl. 25. 02:31
 7/8 anonim ***** válasza:
ezt a master cleanse dolgot nem próbáltam, de én fogyókúra kezdete elötti napon egy víznapot tartottam, tehát csak vizet és gyógyteát ittam, és mivel összeszűkült a gyomrom így sokkal könnyebb kevesebbet enni!
2012. júl. 25. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha krónikus emésztési problémáid vannak, a Fitline probiotikus joghurtot kéne kipróbálnod, mert az rendbe rakja a bélrendszeredet. És nem ártana a rendszeres sport sem,(valamilyen kardioedzés) ami pörgeti az anyagcserét.
2012. júl. 27. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!