Hatásos, alaposan megmozgató tornagyakorlatok?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni,de sajnos gyűlölök futni,és szerintem tornával is tudnék fogyni. Az étrend már megvan,nem csak a sport a változtatás tehát.Arra gondoltam,hogy a heti 4-5 alkalom futásból pár helyett itthon tornáznék. Főleg olyan,ami hasra és combra összpontosít.Olyan gyakorlatokra lennék kíváncsi,amiket súly és bármi más nélkül lehet itthon is végezni,mivel semmi ilyenem nincs. Aerobic is érdekel,vagy bármi,amit otthon lehet sporteszközök nélkül csinálni. Egy órát szánnék rá minimum.2012. júl. 11. 18:51
1/2 anonim válasza:
teljesen körülírtad a Fegyencedzés rendszerét.
gugliba.
én NEM.
nem csak férfiak csinálják:).
2/2 anonim válasza:
Én Rubint Rékát ajánlom van egy olyan videója ami 4 részre van osztva, 3x20 perces csak egy testrészre vonatkozó edzés + egy 40 perces teljes. Engem nagyon jól átmozgat eddig 10 kiló lement vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!