Rossz ha este 7órakor ettem?
Te is sokszor hallottad, hogy 6 után nem ehetsz. Ki találta ki ezt baromságot?!
Ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend és aerob edzés kell.
Napi 2-3g fahérje/tskg(testsúlykilogramm) és 1,5-2,5g ch(szénhidrát)/tskg
fehérje: sovány húsok, sovány túró, tojás(NEM NYERSEN!!!), halak és protein kieg
ch.: rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér és -tészta és sok-sok zöldség.
aerob edzés: heti 3-4x40-50 perc kocogás vagy tempós séta.
Minden héten 4-5ször megyek fitness stúdióba:)
Ha most ettem az már plus kiló és megmarad:///???
ne fossá fehérjét nyugodtan ehetsz
lefekvés előtt 140 gramm sovány túró ;D
2, vagyok 1. üzenem nem baromság, hogy hat után ne együnk, az emberek a barmok. Mert alvás előtt nem ajánlatos mondjuk 2-3-val már enni.
Például én fent vagyok 3-ig akkor 9 óráig éhezek és ráadásul úgy aludjak el? :D Ezt nem fogják fel.
Kérdező nem lesz rajtad semmilyen plusz felesleg, nem szénhidrátot és nem is zsírt ettél, másik meg, hogy nem nagy mennyiséget.
Nem az számít, hogy mennyit eszünk, hanem, hogy mit. Szóval naponta sokszor kevesebbet alapon.
És mindenképp kövesd az első hozzászóló tanácsait, mert jól leírta, annyit tennék hozzá, hogy a kocogás helyet a sétát jobban ajánlom, de akkor tényleg gyors tempójú legyen és mindenképp legyen meg a minimum 40 perc.
"Nem az számít, hogy mennyit eszünk hanem, hogy mit"
Na ez igaz és ezzel el is mondtad,h a 6 után nem eszünk dolog 1 baromság... a csirke + saláta nem fog hizlalni, ha hajnali kettőkor eszed akkor sem ellenben a sajtos tejfölös lángossal amit, ha reggel 6 kor eszel is zsír lesz belőle..
(nyilván attól is függ, h milyen salátát ettél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!