Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyfogyak le gyorsan?! De...

Tincshi kérdése:

Hogyfogyak le gyorsan?! De ilyen szereken kivül!

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 10:07
 1/6 Szoondiii ***** válasza:
6%

Szia!

Az előző kérdéseknél leírtam..

ne egyél kenyeret (gabonákat) és tejet (tejtermékeket).

Ezektől zsírosodnak el az emberek, vissza kell állni a normális hús+zöldségevő életstílushoz.

Olvass nyugodtan Szendi Gábor írásokat a témában.

2012. aug. 3. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem. Szerinted van olyan természetes mód, ami pikk-pakk lefogyaszt pár nap alatt? A testszövetek építése és lebontása folyamatosan zajlik ugyan, de ennyire nem vagyuk természetfelettiek, hogy egyik napról a másikra megizmosodjunk, vagy karcsúsodjunk. Gondolom, te sem az éjszaka folyamán szerezted a súlyfelesleged. Kezdj el szépen étrendet és életmódot váltani, és hagyd a tested dolgozni, majd egy év múlva a kis változások összeadódva már látszani fognak.
2012. aug. 3. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
diéta-aerob edzés
2012. aug. 3. 11:35
 4/6 Szoondiii ***** válasza:
0%

diéta?

és igen, majd kitalálja hogy pont mennyi kcal energiát fog diétázni, amikor azt sem tudja mit egyen.. :)

A válasz jó lenne, de nem igaz.

2012. aug. 3. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak neten diéták, mit jó ha eszel, mit mellőzz. Én is utána olvastam, meg nézem, hogy amiket meg eszek, azoknak ne legyen nagy a kcal értéke. 3 óránként egyél keveset. Ebédnél én nem főzök magamnak külön, csak fele annyit eszek, mint amennyit szoktam. Reggelinek egy db jóreggelt szelet, vacsorára egy tojás paradicsommal, uzsi és tízórai pedig általában fahéjas joghurt. Ezen kívül reggelente járok futni (eleinte 2 perc volt a rekord már 10 percig folyamatosan futok) és pilates gyakorlatokat csinálok 20-40 perc között naponta, és súlyzózom. Csak két hete csinálom, de az eredmény máris látszik, és egyre gyorsabban adom le a dekákat napról napra. Néha iszok zöld teát is mézzel, hogy gyorsuljon az anyagcserém. Egyedül a kenyeret mellőzöm az étrendemből, de ha már az is nagyon hiányzik, helyettesítem "dexi" -vel, csak 25 kcal egy szelet. Nekem ez válik be

19/L

2012. aug. 3. 13:33
 6/6 Szoondiii ***** válasza:

Nem tudja senki sem mennyi 'kcal-t' egyen diétára..

Ki lehet próbálni a Jóreggelt és hasonló okosságokat, majd ha nem juttok vele semmire, azért próbálkozzatok a gabona, tej elhagyásával. Ennyi esélyt majd adhattok az egészségnek.

2012. aug. 6. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!